pinterest
Unieke keukenverlichting van i-luminate keukens

Unieke keukenverlichting van i-luminate keukens

Om de perfecte sfeer te geven aan een mooie designkeuken is goede keukenverlichting belangrijker dan je denkt. En dan hebben we het niet alleen over het simpelweg dimmen van het licht. Met een doordacht verlichtingsconcept zorg je voor de juiste sfeer voor ieder moment. Of het nu gaat om intensieve werkverlichting tijdens het koken, warme gezelligheid bij een romantisch diner of een sfeervolle lounge-setting bij een goed glas wijn.

FotoUnieke keukenverlichting van i-luminate keukens

Unieke regelbare verlichting

Keukenverlichting gaat verder dan alleen maar de praktische kant. Het draagt ook bij aan de esthetiek en ambiance van je keuken. Het unieke verlichtingsconcept van de i-luminate keukens gaat nog verder en creëert lichtsituaties, die volledig zijn afgestemd op de individuele wensen van de gebruiker. 

FotoUnieke keukenverlichting van i-luminate keukens

Verlichte greeplijst

Door de verlichte greeplijst in een i-luminate keuken lijkt het blad optisch te zweven. De modernste led techniek wisselt met een druk op de knop tussen verschillende lichtinstellingen. De verlichting is in verschillende warmtekleuren in te stellen waardoor het altijd kan worden aangepast aan de tijd van de dag, de situatie en de stemming van de gebruikers. De handgreepverlichting schijnt warm licht op de messing greeplijsten, wat zorgt voor een betoverende gouden gloed en heldere verlichting. 

FotoUnieke keukenverlichting van i-luminate keukens

Luxe achter de fronten

De i-luminate keukens zijn naar wens te combineren: van donkere matte fronten, tot hoogglans wit of in combinatie met hout fineer. Door de grote verscheidenheid aan kleuren, fronten en oppervlakken biedt i-luminate fantastische mogelijkheden voor keukeninrichting op maat. De luxe die de i-luminate keuken uitstraalt aan de buitenkant wordt doorgezet naar de binnenkant van de kasten. Met het innovatieve ladekastensysteem proTech 2.0 kan elke lade zo worden verdeeld dat er optimaal gebruik van de opbergruimte kan worden gemaakt. 

FotoUnieke keukenverlichting van i-luminate keukens

De objecten van glas worden in de i-luminate keukens mooi verlicht met horizontale en verticale verlichtingselementen, echt een designbelevenis! Niet voor niets heeft het intelligente keukenbelichtingsconcept de belangrijke Design prijs ICONIC AWARD 2023 gewonnen.

 

i-luminate keuken

Het i-luminate concept biedt elke gewenste variatie in planning, kleur, materialen en uitrusting. Ook het gebruik van de verlichtingselementen kan op maat worden gekozen, zodat er uiteindelijk een keuken ontstaat die perfect past en altijd voor de juiste lichtsfeer zorgt. Wil je meer informatie over de i-luminate keuken? Vraag hier de brochure aan en bezoek vrijblijvend een showroom met i-luminate keukens.

Afbeeldingen: i-luminate

i-luminate

YOUR SUPREME KITCHEN

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen