WineCooler V4000 90 | V-ZUG

Het minimalistische design van de V-ZUG WineCooler V4000 90, gecreëerd door een donkere binnenzijde en de flexibele schappen van duurzaam Zwitsers beukenhout, maakt van wijnflessen koelen in de keuken een geheel nieuwe ervaring.

De WineCooler V4000 heeft het design van de Excellence Line in een van de twee varianten: Zwart Spiegelglas of Platinum Spiegelglas. Welke frontkleur je ook kiest, deze wijnkoeler past naadloos bij jouw bakoven, (combi-)stoomoven of koffiezetautomaat van V-ZUG. Spiegelglas heeft bovendien het voordeel dat het in elke keukenarchitectuur past.

Openen doe je dankzij de TouchOpen-functie door even zachtjes de deur aan te tikken. Wil je een wijnfles uit de koeler halen, trek dan de schappen gewoon naar je toe.

Je kan kiezen: of je stapelt zoveel mogelijk flessen op elkaar, of je zet afzonderlijke flessen met hun etiket in de kijker. Dankzij de flexibele schappen kan je flessen die al open zijn en gedecanteerde wijn weer in de wijnkoeler plaatsen om ze op temperatuur te houden.

Download de brochure voor meer informatie.

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen