pinterest
Smeg wijnklimaatkast SCV115A

Smeg wijnklimaatkast SCV115A

In de wijnklimaatkast kunnen zo'n 197 flessen van 0.75 liter bewaard worden op verschillende temperaturen, afhankelijk van het soort wijn. Dat betekent dat zowel mousserende witte en rode wijnen (die op een temperatuur tussen 8°C - 12°C bewaard moeten worden) als volle, rode wijnen (die een temperatuur van 16°C tot 18°C dienen te hebben) in dezelfde ruimte opgeslagen kunnen worden dankzij de twee interne temperatuurzones.

Op een digitaal display met geïntegreerde bedieningstoetsen wordt gelijktijdig de boven- en ondertemperatuur weergegeven, waardoor de interne temperatuur eenvoudig gecontroleerd en eventueel aangepast kan worden.

De esthetiek van deze kast sluit met haar roestvrijstalen kast, glazen deur en rvs handvat perfect aan op de overige apparatuur in het assortiment van Smeg. Temperaturentabel voor wijnen Rode wijnen met veel tannine: 16-18°C Lichte, fruitige rode wijnen: 10-14°C Complexe, droge witte wijnen: 12-14°C Rosé: 6-12°C Lichte, droge witte wijnen: 8-10°C Zoete witte wijnen: 6-8°C Mousserende wijnen: 6-8°C.

Breedte 60
Diepte 65
Hoogte 185

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen