pinterest
Smeg Classici inbouwoven met magnetronfunctie 45cm

Smeg Classici inbouwoven met magnetronfunctie 45cm

De compacte Classici inbouwoven met magnetronfunctie van Smeg is voorzien van een vingervlekvrije RVS coating, waardoor vingerafdrukken niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Deze inbouwoven is beschikbaar in roestvrijstaal en geeft een keuken een moderne, geraffineerde en industriële uitstraling.

De Smeg inbouwoven heeft een maximale oventemperatuur van maar liefst 250°C en uitgebreide ovenfuncties, zodat de heerlijkste gerechten kunnen worden bereid, ook op hoge temperatuur. De magnetronfunctie van deze inbouwovens heeft een vermogen van 1000 Watt en kan eveneens worden gecombineerd met de traditionele ovenfuncties, zoals in combinatie met de grillfunctie met een vermogen van 2000 Watt. Een draaiplateau is niet nodig bij deze modellen, waardoor ook tijdens het gebruik van de magnetronfunctie optimaal gebruik kan worden gemaakt van de ruimte. De nieuwe inbouwovens van Smeg met magnetronfunctie mogen niet worden verward met de alom bekende combi-magnetrons. Een combi-magnetron is namelijk geen echte oven, maar een magnetron met extra functies, waaronder oven- en grillfuncties. Op de eerste plaats is een combi-magnetron gericht op het verwarmen en ontdooien van eerder bereide gerechten of kant-en-klaar maaltijden en daarom gaat de maximale oventemperatuur slechts tot 220°C.

De Classici inbouwovens hebben een inhoud van maar liefst 40 liter en dankzij de 3 kookniveaus is het mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden. De compacte ovens hebben een Ever Clean emaille interieur en beschikken over ‘Snel voorverwarmen’, waardoor de oven sneller op temperatuur komt en tussen de 6 tot 9 minuten de ingestelde temperatuur bereikt. De ovens zijn voorzien van maar liefst 18 functies, waaronder Turbohitte, Sabbath en diverse combinatiefuncties. Tevens beschikken de ovens over diverse handige opties, zoals de Warmhoudoptie, Eco Light optie en ECO-Logic optie. Daarnaast wordt door de maar liefst 20 automatische programma’s het kookgemak aanzienlijk vergroot. De handige Vapor Clean functie waarover alle drie de modellen allen beschikken, vergemakkelijkt het reinigen en onderhoud van de oven aanzienlijk. Met behulp van de unieke Vapor Clean cirkel op de bodem van de oven wordt water omgezet in stoom dat ervoor zorgt dat vuil en vetresten worden los gestoomd van de ovenwand.

De compacte ovens kunnen perfect worden gecombineerd met de andere apparaten uit de Classici lijn van Smeg. Daarnaast kunnen de bijgeleverde accessoires, zoals bakplaat en ovenrooster ook gebruikt worden in de nieuwe 60 cm inbouwovens van Smeg. Omdat alles accessoires dezelfde afmetingen hebben, kunnen deze eenvoudigweg tussen de 60 en 45 cm ovens worden uitgewisseld.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen