Smeg downdraft KDD90VXE-2

Smeg downdraft KDD90VXE-2
Smeg downdraft KDD90VXE-2
Smeg downdraft KDD90VXE-2

De downdraft KDD90VXE-2 wordt geïnstalleerd in het keukenblad en is alleen zichtbaar als deze wordt ingeschakeld. Hierdoor wordt het kookoppervlak optimaal gebruikt en heeft de keuken een strakke en minimalistische uitstraling. Door de korte afstand tot de kookplaat en de randafzuiging heeft de downdraft een optimale afzuigcapaciteit.

De maximale afzuigcapaciteit is 700 m³/u, waardoor - in combinatie met de randafzuiging - geen kookdampen en/of -luchten kunnen ontsnappen. Naast de zeer hoge capaciteit heeft de downdraft van Smeg een zeer laag geluidsniveau van 46 tot 70 dB(A). Met een intensief functie die 10 minuten lang op vol vermogen lucht opzuigt en een luchtzuiveringsfunctie om de lucht in de ruimte 24 uur lang op de laagste stand en het laagste geluidsniveau te zuiveren en te vervangen door frisse lucht van buiten.

De luxe en moderne uitstraling heeft de KDD90VXE-2 te danken aan het zwarte glas, de RVS omlijsting en de Touch Control bediening. De LED verlichting is voorzien van een dimmerfunctie, waardoor deze ook gebruikt kan worden voor de keuken. Als accessoire is er zelfs een afstandsbediening, waardoor de afzuigkap op afstand kan worden bediend.

Dit product is ok verkrijgbaar in de 60 cm uitvoering (KDD60VXE-2)


Productspecificaties Smeg downdraft KDD90VXE-2
Breedte 88 cm
Hoogte 64,6 + 41,1 cm
Diepte 25 + 10,1 cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Smeg downdraft KDD90VXE-2.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.