3-in-1 oven met TFT display 6.0 | Atag

Als je een echte thuiskok bent dan mag deze 3-in-1 oven van ATAG niet ontbreken in je keuken. Dit is een oven die alles kan: opwarmen, bakken en stomen. Maar door de verschillende functies die je met deze oven kunt combineren, bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven, haal je eigenlijk een 5-in-1oven in huis.

Met de volwaardige stoomfunctie van deze oven, kun je op 100 °C volledige gerechten, groenten, vlees en vis stomen. Maar je kunt met deze oven ook op lage temperatuur, op de graad nauwkeurig, gerechten sous-vide laten garen. Hiermee blijven vitaminen en smaak perfect behouden.

Naast de volwaardige stoomfunctie beschikt deze oven over een magnetronfunctie. De magnetron heeft een vermogen tot maar liefst 1.000 W waardoor geen draaiplateau nodig is. Bovendien is de oven uitgerust met 11 verschillende ovenfuncties.

Daarmee is deze 3-in-1 met recht een alleskunner. En met een inhoud van maar liefst 50 liter is er meer ruimte is voor het gerecht in de oven. Bovendien kan de hetelucht beter rondom het gerecht circuleren wat het garen bevordert.

Door de verschillende functies in de 3-in-1 oven is het ook mogelijk om te meerfase koken. Bij meerfase koken bak je letterlijk het gerecht in verschillende fases. Grill bijvoorbeeld eerst het vlees, verwarm daarna met hetelucht en gaar tot slot na met stoom. Malser en krokanter kan je het niet krijgen.

Het programma stel je handmatig in of je kiest één van de automatische programma’s.

Download de brochure voor meer informatie.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen