Smeg koelkast FAB32

Smeg koelkast FAB32
Smeg koelkast FAB32
Smeg koelkast FAB32

De retro koelkast FAB32 van Smeg is een koelvriescombinatie. Dit model is iets hoger geworden en uitgerust met een NO FROST systeem, wat ervoor zorgt dat de hoeveelheid vocht in het koel- en vriesgedeelte wordt gereduceerd, waardoor de vorming van ijskristallen (rijp) aan de binnenzijde van het vriesgedeelte wordt voorkomen.  Het koelgedeelte is voorzien van een luxe interieur met glazen leggers en transparante vakken in de binnendeur. Ruime groentelade en LED verlichting. Met een ruim koelgedeelte van 229 liter boven en drie laden vries met een inhoud van 75 liter onder. FAB30 en FAB32 hebben vanaf nu energieklasse A++ (FAB28 was al A++)
Om de jaren 50 trend voort te zetten werd een hele serie apparaten ontworpen in dezelfde unieke Smeg stijl: koelkasten in alle soorten en maten, diepvriezers, wasmachines, vaatwassers en gashaarden. Voor de liefhebber kan het gehele interieur worden ingericht in deze jaren 50 stijl.

Smeg onderscheidt zich al jaren met hun unieke, kleurrijke, retro design apparaten die voorzien zijn van alle nieuwste technologie.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Smeg koelkast FAB32.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.