pinterest
Wijnklimaatkast van Smeg

Wijnklimaatkast van Smeg

De meeste Nederlanders hebben aangegeven dit jaar de feestdagen thuis te vieren met een diner en niet in een restaurant. De meeste thuiskoks hebben tegenwoordig dan ook prachtige apparatuur in de keuken om het perfecte diner te bereiden. XXL fornuizen voor vele pannen, de meest geavanceerde ovens en prachtige keuken-apparatuur maken het nu voor iedereen mogelijk om heerlijke gerechten klaar te maken die niet onder doen voor een gemiddeld restaurant.

Bij een mooi diner hoort goede wijn en misschien zelfs wel die ene bijzondere fles, die bewaard is voor een speciaal moment. De echte wijnliefhebbers kunnen deze feestdagen hun hart ophalen, want de perfecte wijn wordt, net als in het favoriete restaurant, op perfecte temperatuur geserveerd dankzij de wijnklimaatkast van Smeg. Of je nu een chique diner of een groot feest geeft tijdens de feestdagen, de wijnen en champagnes zijn in ieder geval op de juiste temperatuur.

FotoWijnklimaatkast van Smeg   FotoWijnklimaatkast van Smeg

Eenvoudige controle

In de wijnklimaatkast kunnen zo’n 198 flessen van 0.75 liter bewaard worden op verschillende temperaturen, afhankelijk van het soort wijn. Dat betekent dat zowel mousserende witte en rode wijnen (die op een temperatuur tussen 8°C - 12°C bewaard moeten worden) als volle, rode wijnen (die een temperatuur van 16°C tot 18°C dienen te hebben) in dezelfde ruimte opgeslagen kunnen worden dankzij de twee interne temperatuurzones. Op een digitaal display met geïntegreerde bedieningstoetsen wordt gelijktijdig de boven- en ondertemperatuur weergegeven, waardoor de interne temperatuur eenvoudig gecontroleerd en eventueel aangepast kan worden.

Temperaturentabel voor wijnen

Rode wijnen met veel tannine: 16-18°C
Lichte, fruitige rode wijnen: 10-14°C
Complexe, droge witte wijnen: 12-14°C
Rosé: 6-12°C
Lichte, droge witte wijnen: 8-10°C
Zoete witte wijnen: 6-8°C
Mousserende wijnen: 6-8°C

Informatie aanvragen bij Smeg

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen