pinterest
Design verlichting voor de keuken

Design verlichting voor de keuken

Wave heeft dit jaar op de Living Kitchen Beurs twee nieuwe designlampen geintroduceerd. Unieke, eigen ontwerpen met hoogwaardige functi­onaliteit en met prachtige looks. Daarmee anticipeert Wave op de hedendaagse trend, waarbij het interieur van de keuken steeds meer in de spotlights mag staan.

Design voor de keuken

FotoDesign verlichting voor de keuken

Al vele jaren brengt Wave prachtige afzuigkappen op de markt, die de mooiste keukens van Nederland sieren. Daar komt nu design verlichting bij. Unieke, eigen ontwerpen met hoogwaardige functionaliteit, gekoppeld aan subtiele schoonheid. Een mooie toevoeging aan het interieur van de keuken. Een ruimte die nu meer een 'living' is geworden en waar een stijlvolle inrichting zelfs steeds vaker gewenst is, om de ruimte te laten aansluiten bij de rest van het interieur.

Dimbare LED lampen

FotoDesign verlichting voor de keuken

Met de nieuwe lampen van Wave laat je de keuken prachtig overlopen in het woongedeelte. In kleur zijn ze geheel af te stemmen op het interieur en zelfs op de afzuigkap, waardoor je van de woonkeuken een sfeervol geheel maakt.

FotoDesign verlichting voor de keuken

De dimbare LED lampen zijn zeer geschikt voor boven het kookeiland naast de eiland-afzuigkap. Stijlvol, tijdloos en voor de perfecte verlichting in de keuken.

FotoDesign verlichting voor de keuken

De hanglampen zijn niet alleen ontworpen voor boven het kookeiland, maar hangen ook prachtig boven de eettafel in de woonkamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en vele kleuren passend bij de afzuigkap. In mat wit of zwart of elke andere gewenste RAL kleur, tot glanzend koper of zelfs met een prachtige lederen hoes.

FotoDesign verlichting voor de keuken

Wave

design AFZUIGKAPPEN voor in de keuken

Informatie aanvragen bij Wave

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen