pinterest
Mix & match: tegeltjes voor de keuken!

Mix & match: tegeltjes voor de keuken!

Maak van je keuken een mooie leefruimte die past bij de rest van je interieur. Kies je voor tegels op de vloer en wand, dan kun je alle kanten op. Van strak en stijlvol tot kleurrijk en speels, met een klassiek of modern tintje. Door te mixen en matchen geef je de keuken in één klap een te gekke uitstraling!

FotoMix & match: tegeltjes voor de keuken!

          Fotografie: Barbara Kieboom - styling: Fietje Bruijn

Durf te kiezen voor een wow-effect in je keuken! Deze tegelwand van de serie Villa met donkergouden metallic tinten is hip en speels, maar ook tijdloos. De grof gebakken tegeltjes van vtwonen by Douglas & Jones zijn niet alleen op de keukenwand, maar overal in huis mooi. Zelfs op onverwachte plekken zoals de toiletruimte!

FotoMix & match: tegeltjes voor de keuken!

          Fotografie: Margriet Hoekstra - styling: Frans Uyterlinde

In deze keuken wil je ’s ochtends het liefst nog even wat langer van je ochtendkoffie genieten! De Earth Argilla is een prachtige wand- en vloertegel in een bruine kleurtint. Overal in huis meer dan welkom en mooi te mixen en matchen met de andere tegels uit de vtwonen by Douglas & Jones tegelcollectie.

FotoMix & match: tegeltjes voor de keuken!

          Fotografie: Margriet Hoekstra – styling: Fietje Bruijn

De glanzende handgevormde tegels uit de serie Shapes van vtwonen by Douglas & Jones zorgen voor een fantastisch effect op de wand van de keuken. De wandtegels van zijn zo mooi dat je ze overal in huis wilt zien. Voor een mooi effect laat je de wandtegels van de keuken terugkomen in een hoekje in de woonkamer of betegel de muur achter de houtkachel of in een nis.

FotoMix & match: tegeltjes voor de keuken!

          Fotografie: Margriet Hoekstra - styling: Fietje Bruijn

Kies je ervoor om de gehele achterwand te betegelen met handgemaakte wandtegels, dan krijg je een fantastisch effect. De serie Craft van vtwonen by Douglas & Jones is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk wandtegels, maar met een kleurenpalet helemaal van nu. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan je interieur.

FotoMix & match: tegeltjes voor de keuken!

          Fotografie: Sjoerd Eickmans – styling: Sanne Ketelaar

Typisch mix & match! Kies voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maak fraaie combinaties van verschillende kleuren, formaten en zelfs 3D-decors. Deze handgevormde tegels op de wand en vloer uit de serie Chop zijn verkrijgbaar in neutrale tinten die in elke ruimte van toegevoegde waarde zullen zijn. vtwonen by Douglas & Jones

De tegelcollecties van vtwonen by Douglas & Jones kun je naar hartenlust mixen en matchen naar je eigen stijl. Naast verschillende kleuren en formaten, kun je ze ook mooi in allerlei patronen toepassen. Mix & match tegels met een grafisch dessin voor een spannend effect. Wil je meer weten over deze mooie tegels? Bezoek de website van douglasjones.nl

          Lees ook: vtwonen tegels voor je terras!

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Mooimakers van Hollandse bodem

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen