De mooiste tegels voor jouw keuken!

Ben je op zoek naar tegels voor de keukenvloer of wand om jouw keuken een stijlvolle look te geven? De tegelserie One by One van Douglas & Jones is een exclusieve collectie tegels in verschillende kleurentinten, waar je alle kanten mee op kan.

De mooiste tegels voor jouw keuken

Deze tegels van 100 x 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect en zijn daardoor perfect geschikt voor bijvoorbeeld een open woonkeuken. Door het grote formaat van de tegels zijn er ook minder voegen, waardoor de tekening van de tegels mooi tot zijn rechtkomt. Minder voegen is bovendien extra hygiënisch voor de toepassing van tegels in de keuken en dat is natuurlijk ook nog eens extra praktisch. 

Kleurvarianten

De serie One by One was al verkrijgbaar in veel kleurvarianten en daar zijn pas nog een aantal mooie kleurtinten bij gekomen. Met Clay, Ash, Ground en Ocean zijn er nu zoveel tinten en een grote diversiteit aan afwerking en structuur, dat de serie een solide basis is voor iedere keukenstijl. 


Naast de nieuwe kleuren zijn de exclusieve tegels in formaat 100 x 100 cm verkrijgbaar in vele kleurvarianten: van lichte, zachte kleuren tot diep en donker. Van het rijke wit van de White en Platinum White tot de donkere tegels Night Black, Black Chiffon en Black Diamond. Ook zijn er diverse warme grijstinten (Grey, Pietra Grey, Palladium Grey en Urban Great Grey), bruintinten (Imperial Brown, Urban Great Dove en Brown Radical) en natureltinten (Noble Beige, Sand, Urban Great Ivory en Smoke) verkrijgbaar. 

Wil je meer weten over deze mooie tegels met groot formaat? Download de digitale brochure of bezoek een van de verkooppunten

Meer inspiratie: binnentegels van Douglas & Jones

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. 

Douglas & Jones

Masters of home design

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen