pinterest
Sterrenchef Sergio Herman & de keukenapparatuur van V-ZUG

Sterrenchef Sergio Herman & de keukenapparatuur van V-ZUG

Sterrenchef Sergio Herman werd vorig jaar exclusief ambassadeur van het Zwitserse V-ZUG in de Benelux. Het high-end merk in keukenapparatuur is klaar om samen met Herman internationale hobbykoks en wereldchefs te inspireren met hun collab. 

Gerechten van hoogstaand niveau. Ook voor de amateur chef 

V-ZUG’s visie wordt gesteund door de Zeeuws-Vlaamse Herman. Achter een bescheiden en minimalistisch design gaat een hightech en innovatieve technologie schuil. ‘Eenvoudig aan de buitenkant, maar met een explosie van kennis en smaak aan de binnenkant’, zegt hij.

FotoSterrenchef Sergio Herman & de keukenapparatuur van V-ZUG

De wereldchef brengt graag per gang een ode aan de gebruikte ingrediënten, strevend naar de absolute perfectie van een gerecht. “Gerechten moeten stuk voor stuk van hoogstaand niveau zijn en tot in de details goed zitten en dat behaal je alleen door met de beste apparatuur te werken. Ik was meteen getriggerd om met V-ZUG aan de slag te gaan.’ 

Grenzen verleggen

FotoSterrenchef Sergio Herman & de keukenapparatuur van V-ZUG

V-ZUG gaat alleen een samenwerking aan met chefs met dezelfde gedachtegang, chefs die weten hoe een verfijnd gerecht eruit moet zien en waarbij een partnership op elk level tweeërlei is. Daarom werd juist Sergio Herman de exclusieve ambassadeur van V-ZUG voor de Benelux. ‘Sergio wil zich net als V-ZUG blijven uitvinden’, klinkt het bij V-ZUG. Het merk staat voor innovatie en streeft naar het verleggen van de grenzen van design en technologie in functie van de gebruiker. Herman: ‘Ik ga ook altijd op zoek naar nieuwe dimensies van ingrediënten en gerechten, en V-ZUG is hierbij de ideale partner.’

Wisselwerking onder grootmeesters 

FotoSterrenchef Sergio Herman & de keukenapparatuur van V-ZUG

Zowel Herman als V-ZUG willen ook buiten hun thuisland inspireren door een grotere markt aan te spreken. Als ambassadeur zal Sergio verfijnde recepten ontwikkelen, met de apparatuur aan de slag gaan in nieuwe projecten en op lange termijn deel uitmaken van een team van internationale ambassadeurs. Hun culinaire kennis wordt gedeeld en ingezet voor de optimalisatie van de producten van V-ZUG, met het oog op het gebruiksgemak van iedere enthousiaste (hobby)kok. 

Meer weten over de apparatuur van V-ZUG? Vraag dan een brochure aan. Bezoek ook eens de V-ZUG website voor informatie

V-ZUG

THE MAGIC LIES IN THE DETAILS

Informatie aanvragen bij V-ZUG

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen