Nieuw van Steel: de Oxford Range fornuizen

Nieuw van Steel: de Oxford Range fornuizen

Met de nieuwste fornuizen serie Oxford van het Italiaanse merk Steel zet je een stijlvolle landelijke blikvanger in je keuken. Het stoere fornuis is een droom voor kookliefhebbers, die houden van een landelijke of klassieke keukenstijl.

Steel fornuis in verschillende maten & kleuren

Landelijke keuken met het nieuwe Steel fornuis Oxford #keuken #landelijk #fornuis #steel

De nieuwe Oxford fornuizen zijn er in twee verschillende maten - 90 of 100 centimeter - en verkrijgbaar met een enkele of een dubbele oven. Aan de bovenzijde van het fornuis bevindt zich geen ontluchting en beluchting rooster, waardoor het fornuis één wordt met het werkblad. Heel mooi!

Het fornuis is ook perfect geschikt voor een kookeiland, omdat de karakteristieke up-stand eenvoudig te demonteren is. De zijpanelen, ovendeur(en), het front van het opbergcompartiment en het bedieningspaneel zijn in mat antraciet.

Steel fornuis Oxford met bedieningsknoppen van nikkel. Voor een unieke en duurzame uitstraling. Verkrijgbaar in uitvoering 90 cm en 100 cm #fornuis #keuken #koken #steel

De afwerking zoals de handgreep, bedieningsknoppen en scharnier support, zijn in het nikkel uitgevoerd. Dit geeft het fornuis unieke en een zeer duurzame uitstraling.

Nieuw fornuis Oxford van Steel met zes aluminium gasbranders met een wok brander van massief messing #fornuis #steel #keuken

De vangschaal en up-stand zijn zwart geëmailleerd, waarbij de laatste van een STEEL logo is voorzien. Het fornuis heeft zes aluminium gasbranders. Daarvan is de wok brander uit massief messing vervaardigd en heeft deze een vermogen van 4.5kW.

Het OXFORD fornuis is ook verkrijgbaar in inductie uitvoering en beschikt dan over een krachtige 5 zone inductiekookplaat, die geïntegreerd is in een fraai zwart geëmailleerd frame. Wanneer je van kleur in de keuken houdt, is er nog een mooie mogelijkheid...

Steel fornuis Oxford in de kleur bordeaux met bijpassende afzuigkap #fornuis #keuken #kleur

De ovendeur(en) en het front van het opbergcompartiment zijn ook te verkrijgen in de glossy kleuren: Bordeaux, Creme en Nero of in de matte kleuren: Ametista, Celeste, Nuvola en Sabbia.

Steel fornuis Oxford met twee ovens en bijpassende Steel afzuigkap #fornuis #steel #keuken

Er is ook een bijpassende afzuigkap om de keuken helemaal in één stijl te brengen.

Wil je meer weten over de nieuwe Oxford fornuizen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan of bezoek een showroom in de buurt om de mogelijkheden te bespreken.

Brochure over Nieuw van Steel: de Oxford Range fornuizen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP