pinterest
Multifunctionele spoelbak Largo van Franke

Multifunctionele spoelbak Largo van Franke

Voor wie van koken en een opgeruimde keuken houdt, zijn er multi-functionele spoelbakken met handige functies. Deze vormen een essentieel werkgebied tijdens de voorbereidingen van het koken en  besparen tijd en moeite. Franke Kitchen Systems introduceert het Largo Work Center: een stijlvolle spoelbakcombinatie, die gemak combineert met design.spoelbakkenFranke Kitchen SystemsLargo Work Center

FotoMultifunctionele spoelbak Largo van Franke   FotoMultifunctionele spoelbak Largo van Franke

Slimme functies besparen tijd en moeite

Het Largo work center van Franke vormt als spoelbak niet alleen een onmisbaar onderdeel in de keuken, het is ook een echte eyecatcher. De Largo is ingesteld op design, maar zeker ook op functionaliteit. Dankzij slimme functies bespaart de spoelbak tijd en vooral moeite. Naast de reguliere spoelbak bevinden zich twee geïntegreerde compartimenten. Het achterste en tevens grootste compartiment is bestemd voor organisch afval. In de uitneembare emmer kan – direct vanaf de snijplank – 5,5 liter organisch afval geschoven worden.

FotoMultifunctionele spoelbak Largo van Franke   FotoMultifunctionele spoelbak Largo van Franke

Verschillende compartimenten om op te bergen

Het kleinere compartiment vooraan doet dienst als opbergruimte voor al die spullen die je in de keuken nodig hebt, maar liever niet ziet. Vaatdoeken, schuursponsjes en afwasborstels bijvoorbeeld. Beide compartimenten open je eenvoudig en elegant door een zachte druk op de deksel. De perfect op elkaar afgestemde accessoires – een verschuifbare snijplank van antibacteriële kunststof en een roestvrijstalen afdruipbakje – maken het plaatje compleet.

FotoMultifunctionele spoelbak Largo van Franke

Essentieel werkgebied in de keuken

De Largo van Franke biedt daarnaast een innovatieve oplossing op het gebied van waterafvoer. Door middel van het nieuwedrukknopsysteem hoef je nooit meer met je handen in vies water om de afvoer open te zetten. De knop staat op kraanhoogte en het systeem is vergelijkbaar met die van een balpen: de afvoer is open als de knop is ingedrukt.  Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland: “Het Largo Work Center zorgt ervoor dat de spoelbak een essentieel werkgebied in de kookvoorbereiding wordt. Zeker in combinatie met een kraan met uittrekbare slang of handdouche is dit systeem voor iedere kok een aanwinst in de keuken.”  Vraag gratis meer informatie aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen