Smeg wint 7X internationale Design Award voor keukenapparatuur

Smeg wint 7X internationale Design Award voor keukenapparatuur

Ben je op zoek naar prijswinnende keukenapparatuur voor je keuken? Elk jaar worden de internationale GOOD DESIGN AWARDS uitgereikt voor de meest originele en innovatieve producten, op basis van esthetiek, functionaliteit en milieubewustheid. Smeg is daarbij onderscheiden met maarliefst zeven awards (!) voor de innovatieve keukenapparatuur. UW Keuken zet een aantal van deze prijswinnaars voor je in de spotlights.

Prijswinnende keukenapparatuur

Vijf producten uit de nieuwe, innovatieve Dolce Stil Novo-lijn van Smeg kregen een Good Design Award 2016 voor het verfijnde design en de grote technologische innovatie. Nu is deze apparatuur ook wel om door een ringetje te halen, dus de prijzen komen niet geheel onverwacht voor ons. De nieuwe 45 cm wijnklimaatkast en de sommelierlade behoren bijvoorbeeld tot deze prijswinnende producten en daar zouden we best wel mee willen pronken tijdens een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Smeg wijnklimaatkast Dolce Stil novo - winnaar van de Good Design Award 2016

"Je steelt de show met de prijswinnende Smeg sommelierlade

De wijnklimaatkasten uit de Dolce Stil Novo lijn hebben een Touch Control bedieningspaneel. Met het display kunnen meerdere functies worden bediend, zonder dat de deur hoeft te worden geopend. Hierdoor kunnen onnodige temperatuurschommelingen in de klimaatkast worden vermeden. De wijnkast is geschikt voor 38 flessen, die zijn onder te verdelen in twee afzonderlijke compartimenten. Een mooie eyecatcher in de keuken. Je steelt helemaal de show met de prijswinnende sommelierlade:

Smeg sommelierlade Dolce Stil novo - winnaar van de Good Design Award 2016 #wijn #sommelier

Ook de 60 cm oven van Smeg en de gecombineerde kookplaten uit de Dolce Stil Novo lijn wisten prijzen in de wacht te slepen. De laatste prijswinnaar is zo bijzonder, dat we die graag even extra aandacht op het winnaarspodium geven.

Smeg kookplaat met gasbrander Blade Flame Burner Dolce Stil novo - winnaar van de Good Design Award 2016

De vijfde awardwinner is de Blade Flame burner kookplaat. De branders van deze plaat produceren een ring van vuur die loodrecht op de pan is gericht, waardoor er een maximale opbrengst van hitte ontstaat. Dat is wel 20% efficiënter ten opzichte van kookplaten met standaard branders.

Over eyecatchers gesproken...

Maar waar we het vooral even over willen hebben, dat zijn de pannendragers. Naast de dragers met "standaard" ontwerp, heeft de Dolce Stil Novo kookplaat Titanium coating pannendragers die zijn geïnspireerd op de natuur. Ze zijn er in de vorm van vogels, vlinders, bladeren en fruit. Over eyecatchers gesproken...

Smeg kookplaat Blade Flame Burner - Dolce Stil novo - winnaar van de Good Design Award 2016
Lees hier meer over de Dolce Stil Novo lijn en bekijk de innovatieve keukenapparaten uit deze lijn.

En Smeg sleepte nog meer prijzen in de wacht voor de kleurrijke CPf9GP Portofino fornuizen en de SJF01 Slowjuicer in de prijzen gevallen.

Slowjuicer: sap persen in stijl

Smeg slowjuicer. Prijswinnaar van de internationale Good Design Award 2016

Deze prijswinnaar willen wij ook wel op ons aanrecht hebben staan. Met de Smeg Slowjuicer SJF01 krijgt slowjuicen - de trend waarbij fruit en groenten langzaam geperst worden om zo maximaal te genieten van smaak met behoud van voedingsstoffen - een nieuw gezicht. Deze stijlvolle Slowjuicer met design uit de jaren '50, is een eyecatcher in elke keuken.

Het mooie en gezonde apparaat is er in meerdere kleuren, bekijk ze hier.

Last but not least

De laatste prijswinnaar is zeker niet de minste! Het stoere, nieuwe Portofino fornuis van Smeg is geïnspireerd op de beroemde Ligurische kustplaats Portofino en is een mooie combinatie tussen de lichte, heldere Mediterrane kleuren met sterk roestvrijstaal.

Het nieuwe Portofino fornuis van Smeg is er in 7 verschillende kleuren en heeft de internationale Good design Award 2016 gewonnen

Het fornuis, dat het eerste 90 cm fornuis is met energieklasse A+, is verkrijgbaar in echte Mediterrane Kleuren zoals rood, geel, oranje en olijfgroen, maar ook wit, zwart en roestvrijstaal behoort tot de mogelijkheden. De 90 cm fornuizen hebben 6 branders, inclusief wokbrander en extra sterke brander, de multifunctionele oven heeft 14 functies. Dit fornuis is een speelse blikvanger maar heeft zeker ook een professioneel karakter! Lees hier meer over Smeg fornuis Portofino.

Wij vinden het allemaal mooi en feliciteren Smeg met deze prestigieuze Awards!

Brochure over Smeg wint 7X internationale Design Award voor keukenapparatuur aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP