Retro koelkast SMEG in te gekke kleuren

Bij retro koelkasten denken we gelijk aan die mooie modellen van SMEG. De cultkoelkast die al jaren telkens weer in interieurtrends opduikt. De FAB28 was al verkrijgbaar in vijftien verschillende kleuren en daar zijn nu drie nieuwe matte kleuren bij gekomen. Bovendien verschijnen er regelmatig speciale edities zoals de nieuwe 'soft touch'-kleuren Emerald Green, Taupe en Ruby Red en Black Velvet.

Excentriek 

Smeg retro koelkast 

Het hangt er maar net vanaf hoe je interieur gekleurd is en welke koelkast er bij jou uitspringt. Want dat wil je natuurlijk wel, wanneer je kiest voor een SMEG retro model. Is je huis ingetogen, dan knalt een Ruby Red kleur eruit en lijkt je keuken al snel excentriek en gewaagd. Zoek je meer rust, dan zijn aardetinten als Taupe echt iets voor jou. Leuk om dan de rest van de keuken te combineren met wit, grijs en zandkleuren. 

Smeg retro koelkast 

Aangenaam 

Smeg retro koelkast 

De nieuwe matte kleuren van de FAB28 koelkasten zijn aantrekkelijk en zien er aangenaam uit. Dat laatste heeft vooral te maken met de textuur die fluweelzacht aanvoelt. Elke versie is verkrijgbaar in verschillende varianten, die je koelkast nog persoonlijker maken. Wat te denken van bovenstaande Emerald Green. Deze zeegroene tint past perfect bij koper, messing of gouden accenten. Als je op zoek wilt gaan naar die extravagantie in je keuken.

Meer weten over de retro koelkasten? Vraag hier dan informatie aan of bezoek de showroom in Amsterdam!

BROCHURE AANVRAGEN

Smeg inbouw -
Smeg inbouw
Smeg vrijstaand assortiment -
Smeg vrijstaand assortiment

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen