Sfeervolle keukens van sloophout

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken, denkt u dan eens aan een keuken van steigerhout of sloophout. Oud hout is dé trend van het moment en brengt warmte, sfeer en geborgenheid. Juist in deze tijd hebben we daar behoefte aan. Het unieke materiaal en ontwerp van sloophouten meubels geven uw keuken de sfeer waar u naar verlangt.

Sloophouten keuken RestyleXL   Houten keuken RestyleXL

Het geheim van oud hout

Steigerhout krijgt zijn authentieke karakter door de invloed van de weersomstandigheden. Regen, wind en zon geven het hout een uniek karakter. Verder zorgen ook bouwmaterialen zoals cement ervoor dat het hout zijn grijze kleur krijgt. Daarnaast is het hergebruik van hout ecologisch en duurzaam. Oud hout krijgt zo een tweede leven. RestyleXL is expert op het gebied van sloop- en steigerhouten keukens. Elk exemplaar is uniek en op maat gemaakt. In elke gewenste uitstraling: landelijk en klassiek of design en modern.

Handgemaakte keuken RestyleXL   Klassieke keuken RestyleXL

Een maatwerk keuken samenstellen: zo werkt dat

Het uitzoeken en samenstellen van een keuken uitzoeken bij RestyleXL is eigenlijk heel eenvoudig: uw wensen staan centraal. Laat u inspireren door de keukens in de showroom en stel vervolgens uw eigen keuken samen. Alles is mogelijk. Een design keuken bijvoorbeeld, gemaakt van oud hout gecombineerd met hoogglans kasten, een strak betonnen aanrechtblad en de meest moderne inbouwapparatuur. Of een landelijke keuken geheel vervaardigd van oud eiken- of steigerhout. De maten van uw keuken, de afwerking, het kleurgebruik: u bepaalt zelf hoe uw droomkeuken eruitziet. Restyle XL uit Oudewater is leverancier van trendproducten van steigerhout. Kopen bij RestyleXL betekent kiezen voor een uniek, hoogwaardig product. Een meubel van Nederlandse bodem, vervaardigd in eigen werkplaats.

Keuken RestyleXL   Keuken RestyleXL

 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen