pinterest
Made in Holland: Quooker kokend-waterkranen

Made in Holland: Quooker kokend-waterkranen

Een kraan waar niet alleen warm en koud, maar ook kokend water uit komt: ooit uitgevonden in Holland en een uitkomst voor elke keuken en kok. De multifunctionele kranen van Quooker maken het werk in de keuken niet alleen makkelijker en sneller, de design kranen geven de keuken ook nog eens een stoere en strakke uitstraling. 

FotoMade in Holland: Quooker kokend-waterkranen

Quooker Fusion Round

Vanzelfsprekend een Quooker

De Quooker is een product dat zo vanzelfsprekend is, dat je bijna zou vergeten hoe complex het ontwikkelen ervan moet zijn geweest. Zonder de Rotterdamse familie Peteri waren de multifunctionele kookkranen misschien wel nooit uitgevonden. In 1973 werd het eerste prototype ontwikkeld door Henri Peteri, inmiddels is de Quooker kokend-waterkraan een begrip en dat blijkt wel uit de verkoop: in één op de vier huishoudens in Nederland wordt een kraan van Quooker gebruikt. Het begon allemaal met de Quooker basic kokend-waterkraan en al snel volgde de Twin Tap: een gewone kraan met dezelfde vormgeving, zodat er niet twee verschillende kranen op het aanrecht staan. De echte doorbraak volgde in 2012 met de lancering van de Fusion, een alles-in-één-kraan inclusief bijbehorend zeeppompje.

Veilig en energie-vriendelijk

Heb je eenmaal een kennis gemaakt met een kokend-water-kraan, dan wil je niet meer anders. Behalve het gemak, staat ook veiligheid bij deze kranen voorop. Er is bij Quooker nog nooit is een klacht binnengekomen over een ongeluk met een Quooker kraan. De koken waterkraan wordt bediend door een ring twee keer naar beneden te duwen en vervolgens in één beweging met de klok mee te draaien – voor volwassenen een logische handeling, maar voor kinderen niet te doen. En energievriendelijk? Je tapt precies de hoeveelheid water die je nodig hebt en daarbij heeft het waterreservoir een geavanceerde thermosflesconstructie en een weekendstand. Dat maakt de kokend waterkraan zeker energievriendelijk.

Modern design

Niet alleen veiligheid en functionaliteit worden streng bewaakt, ook de uitstraling en het design van de kranen speelt een grote rol bij Quooker. Van het rode Q-logo en de stoere kartonnen verpakking tot de gelikte vormgeving van het waterreservoir, alles straalt betrouwbaarheid en vakmanschap uit. De kraan is niet alleen eenvoudig te bedienen, hij ziet er ook "eenvoudig" en strak uit. De technische complexiteit blijft verstopt, zoals de isolatie waardoor de kraan zelf nooit heet wordt. En de familie Peteri blijft nieuwe modellen ontwikkelen, want vernieuwen, verbeteren, aanpassen en optimaliseren is het uitgangspunt.

Quooker staat op het punt de rest van de wereld te veroveren. Zoveel mogelijk particuliere keukens van kokend water voorzien, op een slimme en verantwoorde manier, dát is de ambitie. Daarom wordt er in het hoofdkantoor in Ridderkerk iedere dag met meer dan 450 mensen gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de kranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken.

klik HIER voor meer informatie over de verschillende Quooker kranen

Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

Informatie aanvragen bij Quooker

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen