Pizza's bakken met de nieuwe ovens van Smeg

Pizza's bakken met de nieuwe ovens van Smeg

Maak zelf de lekkerste Italiaanse pizza's met de nieuwe inbouwovens met speciale pizzafunctie. Smeg presenteert nieuwe ovens uit de Victoria 'Tradizionale'-lijn, klassiek design met liefde voor traditie en detail!

Bak heerlijke Italiaanse pizza's in een handomdraai

De handige pizzafunctie in de nieuwe 60 cm ovens uit de Victoria 'Tradizionale' lijn van Smeg, zorgt ervoor dat de pizzasteen direct in contact is met het verwarmingselement zodat een pizza in slechts 3 a 4 minuten kan worden bereid. Dit biedt geheel nieuwe bereidingsmogelijkheden. Niet alleen pizza's kunnen in een handomdraai worden bereidt, ook hartige taarten, focaccia en zelfs vis en groente kunnen optimaal worden bereidt met deze functie. Door de automatische pyrolyse reinigingsfuncties is de oven ook nog eens eenvoudig schoon te houden en zijn reinigingsmiddelen niet meer nodig.

Victoria 'Tradizionale'-lijn

De succesvolle Victoria 'Tradizionale' lijn van Smeg wordt gekenmerkt door exclusief design in combinatie met de laatste technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen. De Victoria productlijn bestaat uit ovens, fornuizen en afzuigkappen verkrijgbaar in crème, zwart en roestvrijstaal. Lees hier meer over alle functies en automatische programma's van de nieuwe inbouwovens van Smeg

Smeg Victoria ovens met speciale pizzafunctie

Smeg Victoria ovens met pizzafunctie, bijpassende warmhoudladen en afzuigkap

 

Brochure over Pizza's bakken met de nieuwe ovens van Smeg aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP