Ontdek de voordelen van de Quooker

Ontdek de voordelen van de Quooker

De Quooker Fusion geeft koud, warm en kokend water uit één kraan, heeft een kindveilige bedieningsknop én ook nog een filter dat het water zuivert. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de kokend-water-kranen van Quooker zijn uitgegroeid tot een populair item in de moderne keuken. We zetten de voordelen van de bekende 3 in 1 kraan met veel plezier voor je op een rij. 

Energiebesparend

Met de Quooker bespaar je dagelijks energie en water. Het Quooker-reservoir verbruikt standby maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien tap je altijd precies de hoeveelheid kokend water, die je nodigt hebt. De COMBI en COMBI+ reservoirs zijn zelfs zo zuinig dat ze 50 procent minder energie gebruiken dan een keukenboiler en zijn mede daarom gewaardeerd met energielabel A.

Veilig

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks helaas honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker zijn die nare ongelukken verleden tijd, want de kraan staat vast op het aanrecht. De kokend water kraan is goed beveiligd met een kindveilige (dubbel-)druk-draai bedieningsknop en de uitloop is wordt niet te heet om vast te pakken. Door de druppelvormige, niet massive waterstraal kan geen verbranding voorkomen.

Zuiver water

Met een Quooker in je keuken kan je elke dag genieten van het beste en lekkerste gekookte water. Dat maakt echt verschil bij de smaak van je koffie, thee en pasta. Hoe dat kan? Het water is goed doorgekookt doordat het wordt opgewarmd tot een temperatuur van 110˚C. Wanneer je de kraan opendraait, koelt het af tot 100˚C waardoor het kookt wanneer het de kraan uit stroomt. Ook is een Quooker reservoir uitgerust met een HiTAC waterfilter. Water dat door dit actieve koolfilter gaat, laat alle onzuiverheden achter op het filter. Chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen, die de smaak van water ongunstig kunnen beïnvloeden, worden hiermee uit het water gehaald. Bekijk hier de verschillende Quooker kranen en vraag informatie aan

Voorbeelden Quooker Fusion

Quooker Fusion kokend water kraan via interiorator.com

Quooker Fusion kokend water kraan met waterzuivering

Quooker Fusion Kokend water kraan

Quooker Fusion kokend water kraan met waterzuivering voor extra lekkere koffie

Quooker Fusion kokend water kraan met waterzuivering

Bron foto 1: interiorator.com

Brochure over Ontdek de voordelen van de Quooker aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP