pinterest
Nieuwe luxe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Nieuwe luxe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Met een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging heb je geen afzuigkap meer nodig. Dat zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel in je keuken. De nieuwe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging van Inventum heeft nog heel veel meer voordelen. Deze kookplaat is heel praktisch en makkelijk in gebruik. Nadenken over de grootte of vorm van een pan is niet meer nodig. De flexibele kookzones gaan vanzelf aan op de plek waar je de pan opzet. Je kan zelfs met de synchronisatie functie de afzuiging aan de kookzones koppelen, zodat je beide tegelijk kunt bedienen met de sliders op de kookplaat. Hoe handig is dat!

Voordelen van geïntegreerde afzuiging

Omdat je geen aparte afzuigkap meer nodig hebt boven je kookplaat, kan je het kookgedeelte ook onder een raam of schuin dak plaatsen, of verwerken in een kookeiland. Dat geeft je meer mogelijkheden om je keuken in te richten. Bovendien heb je minder last van kookgeuren omdat de afzuiging meteen naast de pannen zit. Daarnaast hoor je wat er om je heen gebeurt, omdat je niet meer in de geluiden van de afzuigkap staat, dat maakt koken ook nog eens veel gezelliger.

Handig: dubbele flexzones

Wat deze IKA8045 inductiekookplaat echt ideaal maakt zijn de 2 grote flexzones. Je kunt op de flexzone pannen van elke vorm en grootte gebruiken, zoals een grillplaat of braadslede. Je kunt zelfs 3 pannen achter elkaar zetten. Het maakt ook niet uit waar je een pan precies neerzet, want de kookplaat wordt alleen actief op de plek waar de pan staat. Handiger en flexibeler kan bijna niet. 

Automatische synchronisatie functie

FotoNieuwe luxe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Als je dat wilt, kun je de afzuiging koppelen aan de kookzones tijdens het koken. Met deze automatische synchronisatie functie regelt het apparaat zelf de juiste afzuigsnelheid als jij de sliders gebruikt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit zelf te doen.

De ingebouwde afzuiging werkt met een krachtige BLDC-motor. Dat wordt ook wel een koolborstelloze motor genoemd. Dit type motor is stiller en verbruikt minder energie. Daarnaast is dit type motor efficienter en gaat gemiddeld langer mee dan een ander type motor.

Combineer met een plasmafilter

Maak de inductiekookplaat IKA8045 met flow-in nog beter, duurzamer en onderhoudsarmer met het plasmafilter van Inventum. Dit platte filter kun je ook gebruiken in een kookeiland. Een plasmafilter vermindert kookgeuren tot wel 98% en filtert ook pollen, bacterien en allergenen uit de lucht. Het heeft geen onderhoud nodig en gaat 15 jaar mee. 

5 jaar Inventum garantie
Omdat je bij Inventum mag rekenen op goede kwaliteit krijg je standaard 5 jaar garantie zonder verplichte registratie en bijkomende kosten. Ga naar de Inventum website voor meer informatie over deze kookplaat en het complete Inventum inbouw inductie-assortiment.

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen