pinterest
Dit is het perfecte AirFryer alternatief

Dit is het perfecte AirFryer alternatief

Ontdek de inbouwoven van Beko, met geïntegreerde AirFry-technologie, die thuishoort in een moderne keuken. Door deze vooruitgang zijn de ovens nu veel meer dan alleen bak- en braadtoestellen en een mooi alternatief voor de enthousiaste airfryer. Als je op zoek bent naar een gezondere, efficiëntere en ruimtebesparende manier van koken, dan is Beko's ingebouwde oven met AirFryer-functie een goede keuze.

Oven en Airfryer in één

FotoDit is het perfecte AirFryer alternatiefAirfryen is natuurlijk de gezondere versie van frituren, maar als je nu alles in de oven kunt doen, ben je gezond bezig en heb je geen extra keukenaccessoires nodig. Hoewel Airfryers minder olie gebruiken dan traditionele frituurmethoden, hebben ze hun beperkingen qua capaciteit en veelzijdigheid. Beko onthult een vernieuwde oven die de compactheid van een oven combineert met de pluspunten van een Airfryer.

Alleen maar voordelen

FotoDit is het perfecte AirFryer alternatiefMet krachtige warmtebronnen en een doeltreffend luchtcirculatiesysteem zorgt deze geavanceerde oven voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte. Het speciaal ontworpen AirFry-onderdeel verspreidt gelijkmatig hete lucht, waardoor gerechten een knapperige buitenkant en sappige binnenkant krijgen, met minimaal oliegebruik. Een ander groot voordeel is dat het AirFry bakje makkelijk schoon te maken is in de vaatwasser, en dat is natuurlijk helemaal fijn!

Wil je meer weten over deze oven en de andere apparatuur van Beko, vraag dan de brochure aan.

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen