pinterest
Nieuwe NEFF keukenapparaten: net zo uniek als jij

Nieuwe NEFF keukenapparaten: net zo uniek als jij

Met de creativiteit van NEFF tover je jouw keuken om tot een ruimte die perfect bij je past. Met de bijzondere reeks nieuwe keukenapparatuur voeg je een persoonlijke kleuren-touch toe en maak je van je keukenindeling, lifestyle en kookstijl één uniek passend geheel. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

FotoNieuwe NEFF keukenapparaten: net zo uniek als jij 

Flex design

Doordat je kan kiezen voor een persoonlijke afwerking, creëer je jouw keuken in jouw stijl. Hoe werkt dit? Met het nieuwe NEFF Flex Design kan je de apparatuur personaliseren. Verwisselbare designelementen, zoals handgrepen en zijlijsten in vier opvallende kleuren zijn er voor je oven, koffievolautomaat, inductiekookplaat en diagonale wandschouwkap.

FotoNieuwe NEFF keukenapparaten: net zo uniek als jij 

Bronze, black, Anthracite of Silver

Kies je voor Brushed Bronze, Deep Black, Anthracite Grey of Metallic Silver? Met het nieuwe assortiment ontdek je hoe makkelijk het is om een afwerking te kiezen die past bij de rest van je interieur. En omdat keukens en smaken veranderen, is de keuze ook flexibel. Wissel simpelweg de designelementen om ze aan te passen aan je nieuwe stijl, zodat elk apparaat een leven lang smaakvol blijft.

Een geniale draai aan je keuken

Geniet van een nauwkeurige en eenvoudige bediening van je inductiekookplaat, oven en koffievolautomaat met de Twist Pad Flex®. Gewoon intuïtief vastklikken, vervolgens activeer je de gewenste kookzone op de kookplaat door hem te kantelen en kies je het vermogensniveau door aan deze geniale knop te draaien. Het lampje rond de Twist Pad Flex® geeft de status van de kookzone aan, of deze al dan niet opwarmt. Zo bedien je jouw apparaten betrouwbaar en voelbaar comfortabel.

 FotoNieuwe NEFF keukenapparaten: net zo uniek als jij

Bediening met een twist

De revolutionaire manier om flexibel en volgens je persoonlijke voorkeuren te koken. Flex Control geeft je die creatieve vrijheid die je nodig hebt. Of je nu swipet en tikt op het Full Touch TFT display of een Twist Pad Flex®-bedieningsknop op het display plaatst, de interface met hoge resolutie past zich automatisch aan. Het Premium 6,8’’ Full Touch TFT display biedt ook ruimte voor twee Twist Pads Flex® op de oven, één aan weerszijden van de interface, voor ultieme flexibiliteit en volledige controle. En na het koken, bedien je ook jouw koffievolautomaat en inductiekookplaat intuïtief met een Twist Pad Flex®.

FotoNieuwe NEFF keukenapparaten: net zo uniek als jij 

Ultieme vrijheid

Zelfs je ovendeur kan je creativiteit niet in de weg staan! En net als creativiteit, heeft karakter ruimte nodig om zich te ontvouwen. Daarom is de Slide & Hide®-ovendeur een onmiskenbaar element in het assortiment. Twintig jaar geleden heeft NEFF de enige inschuifbare ovendeur ontworpen die niet in de weg zit en moeiteloos verdwijnt, zonder dat dit ten koste gaat van de ovenruimte. Wat je ook aan het bakken bent, door dit bijzondere element kom je nog dichter bij je gerecht. Zo maak jij je keuken pas echt uniek.

FotoNieuwe NEFF keukenapparaten: net zo uniek als jij 

Meer over NEFF Flex Design

Het nieuwe assortiment keukenapparatuur is verkrijgbaar bij erkende NEFF dealers. Ga voor meer informatie naar de NEFF website en ontdek het zelf!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen