pinterest
Tijdloos design in zwart wit

Tijdloos design in zwart wit

Een keuken die in de basis zwart en wit is, geldt als tijdloos. En tegenwoordig weer heel hip wanneer er enkele planten in staan. Een zwart-wit keuken is spannend, vanwege het enorme contrast tussen beide kleuren. Met duidelijke lijnen geef je een grens aan. Dat kan handig zijn met de ruimtes die multifunctioneel worden ingedeeld. Als het contrast slim wordt gebruikt, lijkt je keuken groter. NEFF heeft apparatuur in een diepzwarte kleur die perfect passen in deze tijdloze keuken.

Apparatuur doet ook mee

FotoTijdloos design in zwart wit

Keukenapparatuur kan heel goed passen in een bepaalde stijl. Zoals deze diepzwart gekleurde oven van Neff. Denk verder aan kookplaten met geïntegreerde afzuiging, wandschouwkappen en de inbouw koffieautomaat in Graphite Grey van Neff. Dit zijn de absolute blikvangers in een contrastrijke keuken als deze. 

Lees ook: Keukenideeën - Ontwerp jouw ideale keuken

Verlichting is key

FotoTijdloos design in zwart wit

Verlichting is vaak nog een sluitpost tijdens verbouwingen. En helemaal als het gaat om de keuken. En dat terwijl een goede verlichting juist het totaalbeeld kan harmoniseren en de kleinste hoekjes kan laten meetellen. Maar ook daglicht is een belangrijke factor in een zwart witte keuken. Daarom is het handig om tijdens het ontwerpen van je keuken rekening te houden met het raam.

Kookeiland 

FotoTijdloos design in zwart wit

Een kookeiland is een belangrijke stijlfactor als het gaat om contrast tussen zwart en wit. Het is natuurlijk een groot vlak in de ruimte, waarmee je direct een statement maakt. Een wit kookeiland in een donkere keuken is direct opvallend. Zeker als daar verlichting boven hangt. Dan staat het letterlijk in de schijnwerpers. Met de kleuren en materialen van het werkblad kan 'gespeeld' worden. Lichte kleuren aan de bovenkant, zorgen voor een extra contrast met de zwarte inductie kookplaat. 

Lees ook: Graphite Grey keukenapparaten: een stijlvolle upgrade van je keuken!

Op zoek naar keukenapparatuur voor jouw nieuwe keuken? De grote en strak ingerichte showroom inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp huisvest merken als Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF.  Ben je er nog nooit geweest? Inmiddels gingen zo'n 200.000 anderen je voor om op een interactieve manier inspiratie op te doen voor hun eigen keuken.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen