pinterest
NEFF Graphite Grey keukenapparaten: een stijlvolle upgrade van je keuken!

NEFF Graphite Grey keukenapparaten: een stijlvolle upgrade van je keuken!

Een keukenapparaat is zoveel meer dan alleen een hulpmiddel in de keuken. Inbouwapparaten hebben een groot aandeel in de hele look & feel van jouw mooie keuken, maken koken nog leuker én ze zorgen voor een gevoel van luxe.
Dat is dan ook waarschijnlijk de reden dat wij helemaal hebberig worden van het nieuwe Graphite Grey design van de
 ovens, warmhoud- en vacumeerlades, afzuigkappen en koffiemachine van NEFF. Je keuken krijgt een enorme upgrade met de deze stijlvolle, ingetogen tint. Daar worden wij blij van. Jij toch ook! Lees hier alles over de nieuwe looks van de Graphite Grey lijn.

FotoNEFF Graphite Grey keukenapparaten: een stijlvolle upgrade van je keuken!

Kookplezier met goede keukenapparatuur

Een keukenapparaat verhoogt je kookplezier met functies die het je niet alleen makkelijker maken, maar die ook je ook heel veel meer mogelijkheden geven in de thuiskeuken. NEFF maakt voor de enthousiaste thuischef apparatuur vanuit de eigen passie voor koken; de vernieuwende functies hebben al veel kookavonturen veranderd, bijvoorbeeld met de Slide&Hide ovens 

En niet alleen de manier van koken is veranderd. Keukenapparatuur is nu ook een esthetische toevoeging aan je keuken en dat zie je aan het nieuwe Graphite Grey. Het geeft de NEFF apparatuur een zelfverzekerde look die niet schreeuwt om aandacht, maar die de uitstraling naar een hoger plan tilt en perfect aansluit op de huidige woontrends.

FotoNEFF Graphite Grey keukenapparaten: een stijlvolle upgrade van je keuken!

Altijd een perfecte match 

De neutrale tint Graphite Grey kan overal mee worden gecombineerd. Het vormt een mooi geheel vormt met een donkergrijze of zwarte keukenwand en in een lichte keuken creëert het juist een strak contrast. Zeker wanneer je meerdere inbouwapparaten combineert en ze met de SeamlessCombination verbindingsstrips naadloos één geheel laat vormen. Met de strips combineer je twee appararaten die boven elkaar geplaatst zijn, zoals twee ovens of een oven en een warmhoudlade.

FotoNEFF Graphite Grey keukenapparaten: een stijlvolle upgrade van je keuken!

Apparatuur die matcht 

Naast de Graphite Grey bakovens, combi-stoomovens en stoomovens van NEFF is er nu ook een bijpassende inbouw koffievolautomaat met dit design en kunnen de ovens uitgebreid worden met warmhoud- en vacumeerlades in Graphite Grey. Daarbij zijn nu ook de zwartglazen wandschouwkappen, zowel in diagonaal als verticaal design, geüpgraded met het nieuwe design. 

FotoNEFF Graphite Grey keukenapparaten: een stijlvolle upgrade van je keuken!

Meer weten? Download alvast de brochure en maak een afspraak om de keukenapparaten te bekijken in een showroom in de buurt! 

NEFF

Cook. Create. Inspire.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen