pinterest
De Neff FlexInductie-kookplaat maakt koken nog leuker

De Neff FlexInductie-kookplaat maakt koken nog leuker

Koken op inductie wordt nog leuker wanneer je niet wordt beperkt door verschillende kookzones. De nieuwe FlexInductie-kookplaat van Neff heeft twee kookzones, die onderling aan elkaar te koppelen zijn. Hierdoor ontstaat een grote, flexibele kookzone; een ideale kookplaat voor elke kok. En omdat Neff ook nieuwe accessoires heeft voor de FlexInductie-kookplaat, kan u als hobbykok echt uw creativiteit de vrije loop laten. Met de teppanyaki-plaat, de grillplaat en de braadslede met speciale stoominzet kunt u een keur aan verschillende gerechten bereiden op slechts een enkele inductiekookplaat.

FotoDe Neff FlexInductie-kookplaat maakt koken nog leukerOosters koken
 
FotoDe Neff FlexInductie-kookplaat maakt koken nog leukerGrillplaat

Elegant ontwerp en slimme technologie

Met FlexInductie beschikt u over een hoge mate van vrijheid als het gaat om het formaat, het aantal en de verdeling van uw pannen over de kookplaat. Deze vrijheid wordt nu nog groter. De slimme inductietechnologie van de kookplaat herkent automatisch de grootte en plaats van de pannen. De pannen worden alleen verhit op de plaats waar ze staan, zodat u de pannen probleemloos naar elke gewenste plek op de plaat kunt verschuiven.

Neff biedt keuze uit een uitgebreide reeks FlexInductie-kookplaten. De breedtes variëren van 60, 80 tot 90 cm met maximaal vijf kookzones. De flexzone op de inductieplaat is verdeeld in vier vlakken die met een druk op de knop kunnen worden samengevoegd tot één grote zone. Het ontwerp is niet alleen elegant en puristisch, maar maakt het ook gemakkelijker de pannen over de kookplaat te verdelen. Deze overzichtelijke vormgeving wordt afgemaakt met een roestvrijstalen omlijsting, die met zijn plattere, rechtere belijning het perfecte kader vormt voor moderne inductietechnologie.

FotoDe Neff FlexInductie-kookplaat maakt koken nog leuker 

Verschillende kookstijlen

Meer flexibiliteit tijdens het koken – deze belofte van Neff is tevens van toepassing op de nieuwe accessoires, waarmee de inductieplaat wordt omgetoverd in een alleskunner. In overeenstemming met het motto 'veel-in-1' kunt u de kookplaten eindeloos combineren met een teppanyaki-plaat, grillplaat of braadslede met stoominzet. Verschillende kookstijlen komen nu binnen handbereik. De teppanyaki-plaat geeft de Westerse keuken een Japanse touch. Het Japanse begrip ‘teppanyaki’ duidt op gerechten die op een hete ijzeren plaat (teppan) zijn gebraden of gebakken (yaki). Maar de speciale plaat is niet alleen geschikt voor de bereiding van Japanse gerechten. De directe contacthitte is geschikt voor alles dat ook op andere wijze kan worden bereid, zoals scampi, maar ook groenten en diverse vis- en vleessoorten.

FotoDe Neff FlexInductie-kookplaat maakt koken nog leukerTeppanyaki
 
FotoDe Neff FlexInductie-kookplaat maakt koken nog leukerBraadslede

Grillen, braden en stomen

Met de grillplaat haalt u ook als het buiten geen barbecueweer is die onnavolgbare grillsmaak in huis. Alles kan erop: vis, vlees en groenten. Omdat de plaat gewoon weer van de inductieplaat te verwijderen is, is schoonmaken een eenvoudig klusje. Een ander accessoire is de speciale braadslede, die precies op een flexibele kookzone past en dus in zijn geheel te gebruiken is voor allerlei braad, smoor en suddergerechten. Spannend wordt het met de stoominzet, waarmee in een handomdraai een gezonde maaltijd kan worden bereidt. De braadslede kan worden gevuld met een laagje water, wijn of bouillon met eventueel een bouquet garni. De speciale stoominzet wordt in de braadslede gezet en dat is alles wat er nodig is om te stomen: groenten, aardappelen, rijst, vis, kip, of wat er ook maar gewenst is.

 FotoDe Neff FlexInductie-kookplaat maakt koken nog leuker

Meer weten over inductiekoken, de kookplaten en bijbehorende accessoires? Bezoek dan de website van Neff.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen