Prachtig! De zwarte Quooker kokendwaterkraan

Prachtig! De zwarte Quooker kokendwaterkraan

Zwart behoort bij de huidige keukentrends en dat maakt de nieuwe, zwarte Quooker kraan toch wel één van de nieuwe "wannahaves" voor je keuken. De kokendwaterkraan met zwarte finish is prachtig te combineren met beton voor een sobere en stoere look. En met rijke materialen als zwart marmer, graniet en messing zorgt deze Quooker voor een echte chique uitstraling. Zinderend koud en verkoelend warm!
 

Nieuw. Quooker zwart.

Op de Salone del Mobile in Milaan was te zien hoe donkere kleuren en rijke materialen de boventoon voeren in Europees design. Donkerblauw, paars, groen, grijs en ook zwart zijn dé nieuwe tinten voor in de keuken. Quooker voegt zich naar die trend met de introductie van de zwarte kokendwaterkraan, een ‘pièce du résistance’ in iedere moderne keuken.
 

Twee modellen met mat zwarte finish

Quooker zwart is de naam van alle Quooker-producten met zwarte finish. De collectie bestaat uit een zwarte Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Een pronkstuk in de keuken!

Nieuw! De zwarte kokendwaterkraan Quooker Fusion #keuken #zwart #kraan #quooker

Zowel de Fusion Square als de Fusion Round zijn mengkraan en kokendwaterkraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom.
 
De zwarte kranen bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker: energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend.
 
Nieuw! De zwarte kokendwaterkraan Quooker Fusion #keuken #zwart #kraan #quooker

De zwarte Fusion Square en Fusion Round worden geleverd met PRO3 reservoir of een COMBI of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht. Ook de bijpassende zeeppomp is in het zwart verkrijgbaar.
 
Zwart is hot in de keuken! Nieuw de zwarte kokendwaterkraan Quooker Fusion #keuken #zwart #kraan #kokendwaterkraan #quooker

Ben jij ook benieuwd naar deze wannahave voor je keuken? Vraag dan hieronder meer informatie aan of vraag naar de mogelijkheden bij een dealer bij jou in de buurt.  Klik hier voor de verkooppunten van de mat zwarte Quooker.
Brochure over Prachtig! De zwarte Quooker kokendwaterkraan aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP