pinterest
Met deze kraan van Quooker bespaar je water én energie

Met deze kraan van Quooker bespaar je water én energie

Dat wil toch iedereen, de luxe van een mooie multifunctionele kraan die ook nog water én energie bespaart! Een Quooker is zo'n kraan. Deze levert het lekkerste water, zet in een handomdraai een pot thee, schenkt heet water voor pasta en laat je direct je groente blancheren. Maar, en dat is ook heel handig, je kunt die vette ovenschaal schoonmaken onder de kokendwaterstraal.
Een Quooker is energiezuinig en duurzaam. Als je water uit je Quooker-kraan tapt, tap je altijd exact de hoeveelheid die je nodig hebt. Nooit méér. 

Bespaarcheck

FotoMet deze kraan van Quooker bespaar je water én energie

Wie voor een COMBI-reservoir kiest bespaart nog meer water. Dit reservoir levert naast kokend ook warm water. Dat betekent dat je de kraan nooit meer onnodig hoeft te laten lopen, in afwachting van warm water. Het warme water is er meteen. En, dankzij een goed doordacht bedieningssysteem, is een Quooker de veiligste kokendwatervoorziening voor de keuken. Wil je weten hoeveel energie en water je met een Quooker kunt besparen? Doe dan de bespaarcheck. Binnen een minuut zie je wat jouw huishouden verbruikt en met een Quooker kan uitsparen.

Zo bespaar je energie

FotoMet deze kraan van Quooker bespaar je water én energie

Een Quooker bewaart water in een reservoir, dat je in het keukenkastje plaatst. Dit reservoir heeft maar weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren. Ter vergelijking: een spaarlamp verbruikt 11 watt, een gemiddelde televisie drie keer zoveel. Een waterkoker heeft weliswaar geen ‘warmhoudkosten’, toch gebruik je met een Quooker minder energie dan met een waterkoker, wanneer je meerdere keren per dag water kookt. Meer weten over het energieverbruik van een Quooker? Lees het hier

Ontdek hier nog meer voordelen van de Quooker kokend waterkraan 

Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

Informatie aanvragen bij Quooker

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen