Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

Warm, koud en kokend water uit één kraan: de Fusion

De nieuwste kraan voor de keuken van de uitvinders van de kokend-water-kraan is de Fusion. Vanaf nu volstaat één kraan op het aanrecht: een mengkraan waar zowel warm en koud, als kokend water uit komt. Quooker heeft hiermee de meest complete mengkraan op de markt gebracht: energiezuinig, veilig, waterbesparend, tijdbesparend, en nu ook ruimtebesparend. En dat in een spectaculair, slank ontwerp.

Quooker 3 in 1 kokend waterkraan Fusion

Innovatief ontwerp

De Fusion is door Quooker in eigen huis ontwikkeld, in samenwerking met designer Jiri Evenhuis. De kraan bevat een aantal technologische innovaties. Zo is voor maximale veiligheid de bedieningsknop voor het kokende water voorzien van een dubbel-druk-draai-mechanisme. Bovendien licht er een rode ring op bij het aanraken van deze knop. En dankzij een geoctrooieerde vinding wisselt de Fusion direct van koud naar kokend water en andersom.

Twee modellen

De Quooker Fusion is verkrijgbaar in twee modellen. De Nordic Round, met een ronde kraanuitloop, en de Nordic Square, met een rechte kraanuitloop. Beide varianten zijn verkrijgbaar met een chroom of steel finish.

 

Quooker Fusion Round   Quooker Fusion Square

BROCHURE AANVRAGEN

Quooker -
Quooker

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen