Jaren 50 koelkast Smeg in Swarovski Gold

Jaren 50 koelkast Smeg in Swarovski Gold

Wij zijn altijd al fan van de fascinerende jaren 50 koelkasten van Smeg. De laatste uitbreiding van de Smeg collectie is een echt juweeltje: de koelkast FAB28 Swarovski Gold. De ronde vormen, elegante stralende goudmetallic kleur en chique details benadrukken het exclusieve karakter van deze koelkast en geven elke keuken een unieke uitstraling.

Smeg koelkast FAB28 Swarovski Gold

De nieuwe FAB28RDG koelkast is geheel afgewerkt met de kleur van het meest kostbare metaal; goud. Daarnaast is het logo van Smeg opgebouwd uit Swarovski Elements. De Swarovski Elements zijn één voor één met de hand toegebracht; echt vakmanschap dat ieder item uniek maakt. De goudmetallic kleur, het logo met Swarovski Elements en het goudkleurige logo maken de FAB28RDG tot een juweel van een koelkast, die uniek design combineert met de modernste technologie.

Smeg koelkast FAB28 Swarovski Gold   Smeg koelkast FAB28 Swarovski Gold

De FAB28RDG is niet alleen bijzonder mooi, maar met energieklasse A++ ook zeer energiezuinig. De koelkast heeft een koelgedeelte van 222 liter en een geïntegreerd vriesvak van 26 liter. Het koelgedeelte is tevens flexibel in te delen door de verstelbare glazen leggers en verschillende binnendeurcompartimenten. Alleen beschikbaar in rechtsdraaiende uitvoering.

Smeg koelkast FAB28 Swarovski Gold

Brochure over Jaren 50 koelkast Smeg in Swarovski Gold aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP