pinterest
Keukentrend: Earth rustic

Keukentrend: Earth rustic

In de alledaagse hectiek of op minder fijne momenten in ons leven vinden we rust en balans in de schoonheid van de natuur. De nieuwe keukentrend Earth Rustic van Keukenspecialisten.nl brengt deze natuurlijke rust in onze keuken. Natuurstenen elementen gecombineerd met aardse tinten geven onze keuken een natuurlijke look & feel.

Buiten naar binnen

Steeds vaker worden woningen ontworpen om de scheidslijn tussen binnen en buiten te laten vervagen. Grote schuifpuien vervangen traditionele openslaande deuren, waardoor een naadloze overgang ontstaat. Veranda's fungeren als verlengstukken van de woonkamer naar buiten toe, waardoor je het hele jaar door van je huis kunt genieten.

FotoKeukentrend: Earth rustic

Terrazzo: duurzaam en stijlvol

Duurzaam wonen en het hergebruik van materialen en meubels worden steeds belangrijker. Terrazzo is weer enorm in trek. Dit materiaal wordt gemaakt van restmaterialen, zoals petflessen en plastic uit de oceaan. Vervolgens wordt het verwerkt in vloerkleden, gordijnen en zelfs keukenbladen. Dit maakt de investering in een nieuw interieur een stuk aangenamer.

FotoKeukentrend: Earth rustic

Natuurlijk donkerbruin

Bruin is het nieuwe zwart! Misschien even wennen, maar bruin oogt vriendelijker dan zwart. Van rijke chocoladebruine tinten tot warm karamel: alle schakeringen kunnen en mogen gecombineerd worden. Dit versterkt het natuurlijke effect en zorgt voor een rustgevende sfeer. Voeg bruine kleurelementen toe aan de keukenfronten, combineer ze met een bruin aanrechtblad en voeg bruine decoratieve elementen toe voor een natuurlijk effect. Ook zullen we veel donkerbruin terugzien op deuren en kozijnen.

FotoKeukentrend: Earth rustic

Terracotta

De kleur van gebakken aarde, terracotta, vinden we weer terug in wanden en woonaccessoires of serviezen. Van oudroze tot steenbruin; deze tinten zijn helemaal 'hot'. Terracotta in combinatie met koper en oudroze geeft een prachtig effect.

FotoKeukentrend: Earth rustic

Riet en rotan

Houten elementen spelen een grote rol in de natuurlijke keuken, variërend van bestek en schalen tot rolgordijnen. Riet en rotan zijn weer helemaal terug in de nieuwste meubels. Een mooi voorbeeld hiervan is webbing, een techniek waarbij riet wordt gevlochten. Deze techniek zien we veel terug in stoelzittingen en kastdeuren. Durf ook verschillende houttinten met elkaar te combineren. De ontstane patronen zorgen voor een persoonlijke en originele uitstraling. Maak het geheel compleet met veel groene planten, siergrassen en droogbloemen om de natuurlijke sfeer te versterken.

Kijk hier voor nog meer keukentrends van Keukenspecialisten.nl. Genietenvan persoonlijk contact? Ga dan langs bij één van de Keukenspecialisten. Maak een afspraak met jouw Keukenspecialist op keukenspecialisten.nl.

Keukenspecialisten.nl

Wij maken jouw keuken persoonlijk

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen