Italiaanse fornuizen met bijpassende keuken modules van Steel

Het Italiaanse merk Steel kennen wij in Nederland vooral van de prachtige fornuizen en een mooie serie inbouw ovens en kookplaten. Maar wist je dat Steel ook design keukenmodules heeft? De Steel Genesi lijn combineert fornuizen met bijpassende meubels en zorgt voor een mooi geheel in de keuken!

Steel fornuizen met modules

De keukenmodules uit de Genesi lijn van Steel sluiten perfect aan bij de Genesi fornuizen. De Italiaanse fornuizen zijn het neusje van de zalm en worden handgemaakt in allerlei afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Ze zijn er met enkele of met dubbele oven. Maar ook met 6 branders, 4 branders en een ‘frytop’ of zelfs meerdere branders gecombineerd met friteuse, barbecue e.d.

Italiaans fornuis Genesi van Steel met bijpassende keukenmodules #keuken #fornuis #italiandesign #steel
Ook de bijpassende keukenmodules zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat de keuken optimaal kan worden ingericht. De hele lijn is van roestvrijstaal, maar je kan ook de kleur van de module combineren met de gewenste kleur op het fornuis. En het fornuis is er in verschillende kleuren!

Italiaans fornuis Genesi van Steel met bijpassende keukenmodules #keuken #fornuis #italiandesign #steel #inductie
Het fornuis kan worden uitgevoerd met een friteuse. Fraai in combinatie met de snijplank, spoelunit en werkbank. Het is mogelijk om het kookgedeelte van inductie of keramisch kookgedeelte te voorzien.

Italiaans fornuis Genesi van Steel met bijpassende keukenmodules #keuken #fornuis #italiandesign #steel

De indeling van de verschillende modules is geheel naar wens in te vullen. Ook de mogelijkheid van een opstelling in lijn behoort tot de mogelijkheden.

Vind je dit ook zo mooi? Bekijk dan in het filmpje meer voorbeelden van de mogelijkheden en vraag vrijblijvend informatie aan!

BROCHURE AANVRAGEN

Steel -
Steel

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen