pinterest
Italiaanse flair in de keuken

Italiaanse flair in de keuken

Met de krachtige prestaties en geavanceerde technologieën van Fulgor Milano aan je zijde, zijn er geen grenzen aan wat je culinair kunt bereiken. De veelzijdigheid van de kookzones of branders en oven geven je de vrijheid om gelijktijdig meerdere gerechten te bereiden en een feestmaal te creëren waar je trots op kunt zijn. De nauwkeurige temperatuurregeling en gelijkmatige warmteverdeling zorgen ervoor dat elk gerecht tot in de perfectie wordt bereid. Of je nu wilt sudderen, braden, bakken of grillen, met een Fulgor Milano fornuis ben je de meester van je eigen culinaire meesterwerk.

FotoItaliaanse flair in de keuken

Van sudderen tot wokken op het gasfornuis

Fulgor Milano staat bekend om zijn aandacht voor elegantie en design, en dit gasfornuis is daar geen uitzondering op. Met zijn strakke lijnen, hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking voegt het 90cm fornuis stijl toe aan elke keuken. De dubbele branders staan garant voor optimaal sudderen en wokken. De buitenste massief messing brander kent een capaciteit van 4.50 kWh. De oven van het fornuis kent een verscheidenheid aan bak- & braadfuncties en is uitgerust met een timer en kerntemperatuurmeter. De pannendragers zijn uitgevoerd in gietijzer, de vangschaal bestaat uit één stuk en is zwart geëmailleerd. Mooi & praktisch!

FotoItaliaanse flair in de keuken

Gemak dient de mens

Het inductiefornuis is uitgerust met krachtige inductiezones, beschermd door een elegant glazen oppervlak. Het oppervlak laat zich snel en eenvoudig reinigen en is gemaakt van superieur materiaal dat zorgt voor efficiënte controle en het energieverbruik minimaliseert. De hoogwaardige metalen knoppen geven het fornuis een elegante uitstraling en ze zorgen voor moeiteloze en complete controle over de inductiekookplaat. Gemak staat voorop, want Fulgor Milano gelooft dat het bedienen van de kookplaat makkelijk en intuïtief moet zijn, waardoor koken een plezierige en inspirerende ervaring wordt.

FotoItaliaanse flair in de keuken

Het hart van het fornuis

De elektrische oven is het kloppende hart van het fornuis, met een indrukwekkende inhoud van 161 liter, dubbele ventilatoren, verlichting op twee niveaus en een volledig uitschuifbaar rooster. Dankzij de multifunctionele grill levert het uitstekende grillprestaties. De Sofia's dubbele convectietechnologie maakt gebruik van twee 1.300 Watt elementen die gelijktijdig werken, wat zorgt voor ongeëvenaarde bakprestaties en een gelijkmatige temperatuurverdeling.

FotoItaliaanse flair in de keuken

Stoer of kleurrijk

Maar het gaat niet alleen om prestaties. Fulgor Milano begrijpt dat de keuken een plek is waar creativiteit en passie samenkomen. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat hun fornuizen niet alleen functioneel zijn, maar ook een lust voor het oog. Het elegante Italiaanse design en de verfijnde details voegen een vleugje Italiaanse stijl toe aan je keuken, waardoor koken een plezierige en inspirerende ervaring wordt. Kies één van de zes kleuren die bij jou en de keuken past.

Wil je meer informatie over deze fornuizen van Fulgor Milano? Vraag dan hier naar het dichtstbijzijnde verkooppunt.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen