pinterest
Een complete koelwand in de keuken!

Een complete koelwand in de keuken!

Met de integreerbare koelkasten van het Italiaanse merk Fhiaba breng je design en een unieke stijl in de keuken en stel je zelf jouw ideale koelwand samen. De koelmodules in de Fhiaba Integrated Series hebben perfecte techniek en zijn gebouwd met bijzonder veel oog voor detail.

Fhiaba Integrated Series

FotoEen complete koelwand in de keuken!

Fhiaba biedt zoveel verschillende modellen aan, dat een ongelimiteerde hoeveelheid aan combinaties mogelijk is. Door verschillende koeltoestellen naast elkaar te plaatsen, stel je zelf je ideale koelwand samen.

FotoEen complete koelwand in de keuken!

De modules kunnen aan elkaar worden bevestigd en passen in verschillende keukenstijlen: zowel in een traditioneel- als een modern keukendesign.

FotoEen complete koelwand in de keuken!

Het lijstje met technische snufjes van de integreerbare koelmodules is eindeloos: LED-verlichting, anti-bacteriële inox binnenkuipen, in hoogte verstelbare glazen leggers, brede schuiven en optimale flexibiliteit bij de indeling. Met de unieke functie TriMode functie kunnen de onderste schuifladen worden ingesteld als vriezer/koeler én op 0-graden.De koelmodules zijn leverbaar in breedtes van 90, 75 en 60 cm, en dieptes van 60 of 70 cm. Er zijn koel- en wijnkasten met 1 of 2 lades onderaan. Alle modellen zijn beschikbaar met glazen deur, privateview en Ice Maker opties.

Alles onder controle

Centraal staat het bedieningsconcept FhiabaAccess. Het is een interactief scherm, waarmee je nauwgezet per compartiment de temperatuur en vochtigheid instelt en toegang hebt tot de verschillende functies. Een onderdeel hiervan zijn de TriMode-koellades die je een gewenste functie kan geven: koelen, vriezen of Fresco. De Fresco-lades zijn 0°C-zones met een specifieke luchtvochtigheid die het voedsel langer vers houden.

FotoEen complete koelwand in de keuken!

Op het display kan je de actuele temperaturen aflezen alsook datum en tijd, met de RealTime Clock. Die bepaalt op welke momenten van de dag de deur van de koelkast het meest wordt geopend en bepaalt in functie hiervan de meest geschikte momenten om de ontdooifunctie in te schakelen, bijvoorbeeld ‘s nachts. Je kan ook de werking van de koelkast afstemmen op bepaalde momenten zoals een vakantieperiode, of de winkelfunctie selecteren om snel grote hoeveelheden levensmiddelen af te koelen. Tot slot brengt het display je op de hoogte van eventuele problemen via tekstberichten.

Professionele koeling

De koelkasten halen heel wat koelfuncties uit de professionele wereld. Total NoFrost bijvoorbeeld, een 100% automatisch system waardoor ontdooien in de verschillende compartimenten niet meer nodig is. Het vergemakkelijkt het onderhoud, en heeft als bijkomend voordeel dat de temperatuur zich, na het openen van de deur, snel herstelt naar de oorspronkelijke waardes.

FotoEen complete koelwand in de keuken!

Opties zijn onder meer ook de automatische ijsmaker, de deuropening links of rechts, flessenleggers in natuurhout en glazen deuren bij de wijnkasten. Fhiaba biedt op elk model ook het gepatenteerde EvenLift aan, een systeem om de indeling van de koelkast snel aan te passen zonder dat de leggers volledig dienen uitgehaald te worden.

Fhiaba Applied Luxury

De koel- en wijnkasten worden gemaakt in het Noordoosten van Italië en zijn vervaardigd uit inox van bijzonder hoge kwaliteit (AISI 304). Onder meer de Italiaanse topdesigner Giorgetto Giugiaro zat mee in het ontwikkelingsteam.

Meer weten? Vraag de informatiebrochure aan.

Informatie aanvragen bij Fhiaba

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen