Koellades in het kookeiland

Het kookeiland is reuze populair. Heb je veel bergruimte nodig en heb je een keuken zonder bovenkastjes? Dan is een multifunctioneel keukeneiland met kasten en laden een perfecte oplossing. Zo'n eiland kan worden uitgerust met bijna alle benodigde keukenapparatuur: van geïntegreerde spoelbakken tot platte fornuizen met teppanyaki en/of grill en van een vaatwasser tot wijnkoelkast. En ook voor de koelkast vind je hier een oplossing door middel van de nieuwe, volledig integreerbare koellades.

Integreerbare onderbouw koellades

Speciaal voor keukens zonder bovenkastjes zijn er onderbouw koellades, die onder het werkblad kunnen worden ingebouwd. De Fhiaba onderbouw ladekoelkasten zijn van binnen helemaal van RVS. Daarnaast zijn ze instelbaar van plus 8 tot min 22 graden. Deze koelkasten zijn leverbaar met rvs deurpaneel, of volledig geïntegreerd, dus met eigen deurpaneel. 

De ladekoelkasten kunnen in diverse afmetingen 90, 75 en 60cm worden geleverd. De laden zijn uitgevoerd met een soft-close systeem, waardoor de lade langzaam en zacht sluit.

Bekijk hier meer mooie producten voor koelen en vriezen
BROCHURE AANVRAGEN

Fhiaba catalogus onderbouw -
Fhiaba catalogus onderbouw
Fhiaba catalogus onderbouw -
Fhiaba catalogus onderbouw

Informatie aanvragen bij Fhiaba

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen