pinterest
Italiaans design voor de keuken van Steel Cucine

Italiaans design voor de keuken van Steel Cucine

Ben jij een liefhebber van Italiaans design en houd je van koken? Dan is het prachtige modular systeem met bijpassende fornuizen van het Italiaanse STEEL misschien wat voor jou! Stalen modules in verschillende kleuren en afmetingen, die een fraaie keuken vormen in combinatie met de Italiaanse fornuizen in verschillende maten en kleuren. Living the Italian dream!

Stalen keuken met fornuis: made in Italy

FotoItaliaans design voor de keuken van Steel Cucine

De Steel fornuizen Genesi en Ascot zijn al een echte eyecatcher in de keuken en waanzinnig om mee te koken. Passend bij het assortiment van deze twee fornuizen zijn er nu modules in vele kleuren en maten, die volledig van staal zijn geproduceerd. Voor een prachtige en unieke keuken.

FotoItaliaans design voor de keuken van Steel Cucine

Er zijn onderkast-modules, wandmodeles en hoge modules verkrijgbaar, waarmee hele keukens kunnen worden samengesteld. Ook heel mooi als aanvulling op enkel het fornuis.

FotoItaliaans design voor de keuken van Steel Cucine

Landelijke of industriële keukenstijl

De fornuizen en bijpassende stalen modules zijn verkrijgbaar in twee verschillende keukenstijlen: een landelijke- of industriële stijl. Het Ascot assortiment heeft een klassieke en traditionele uitstraling, waardoor deze zich erg goed laat combineren met een landelijke keukenstijl. De Genesi fornuizen hebben een industriële en professionele uitstraling, waardoor deze mooi passen bij een moderne en exclusieve keukenstijl. We zetten deze twee Italiaanse juweeltjes voor de keuken nog even in de spotlights:

FotoItaliaans design voor de keuken van Steel Cucine

GENESI FORNUIS

De GENESI fornuizen met industriële-, moderne uitstraling zijn verkrijgbaar in 70, 90, 100 120cm breed en in zowel gas als inductieuitvoering. Naast RVS is dit fornuis er in 9 verschillende kleuren. Je kan het kookgedeelte zelf configureren en het ovengedeelte optioneel laten voorzien van een combi-steam techniek. Deze techniek komt uit de professionele keukenindustrie en zorgt voor een optimaal bakresultaat. LEES MEER

FotoItaliaans design voor de keuken van Steel Cucine

ASCOT FORNUIS - KEUKEN RESTYLEXL

Het klassieke Ascot fornuis is 70, 90, 100 120, 140 en 160cm breed en verkrijgbaar in zowel gas als inductieuitvoering. Naast RVS, verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Voor de finishing, kan er gekozen worden uit chroom, geborsteld nickel, messing of brons. Ook bij dit fornuis kan je zelf het kookgedeelte en ovengedeelte laten samenstellen. LEES MEER

Er is trouwens ook een uitgebreid outdoor programma van Steel om totale RVS buitenkeukens samen te stellen met exclusieve barbecues.

STEEL staat bekend om de fornuizen, kookplaten, inbouwovens, afzuigkappen, koelkasten en compleet stalen keukens met unieke details. Denk hierbij aan een hoog afwerkingsniveau, grote functionaliteit en professionele prestaties. In het assortiment zijn diverse onderscheidende collecties te vinden, zoals het Genesi, Ascot, Enfasi en Oxford programma. Stuk voor stuk met een eigen design en karakter. Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan.

Informatie aanvragen bij Steel

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen