pinterest
In de spotlights: het meest exclusieve fornuis

In de spotlights: het meest exclusieve fornuis

Het meest exclusieve fornuis dat wij de laatste tijd op de redactie voorbij zagen komen, is toch wel de Panoramagic van ILVE. Het was tijdens de jaren 60 dat de Panoranmagic werd geïntroduceerd: 'het vrijstaande fornuis dat het aanzicht van de keuken voor altijd ging veranderen'. En dat deed het. 

Het fornuis werd opnieuw uitgebracht dankzij een re-design van het toonaangevende Italiaanse design bureau EMO design en werd in 2017 bekroond tot winnaar van de Good Design Awards. Onlangs werd dit icoon van Italiaanse technologie en stijl de winnaar van de Archiproducts Design Award 2021. Een goed moment om dit fornuis in de spotlights te zetten.

FotoIn de spotlights: het meest exclusieve fornuis

Touch display

Het ILVE fornuis heeft een waanzinnig design en is voorzien van een touchscreen display en knoppen met LED verlichting. Ben je al verknocht aan inductie? De Panoramagic uit de new generation is ook verkrijgbaar met inductiekookplaat. 

De ovens zijn eenvoudige te bedienen door middel van touchscreen display. Met een druk -en sleep functie kan je beide ovens volledig programmeren. De ovendeuren hebben een soft-closing systeem voor zacht en gecontroleerd sluitende deuren. De ovens bereiken hoge temperaturen tot wel 320 â„ƒ maar door driedubbel glas zijn de deuren altijd koel en veilig in gebruik. En er is een warmhoudlade!

FotoIn de spotlights: het meest exclusieve fornuis

1 of 2 ovens

Afhankelijk van de breedte die je wenst, kies je voor 1 of 2 ovens. De easy clean emaille ovens zijnsuper makkelijk schoon te houden. De oven heeft 2 roosters, een geëmailleerde bakplaat en een draaispit. Daarnaast is de oven standaard voorzien van een kerntemperatuurmeter die eenvoudig te bedienen is met de TFT touch display. 

Wil je meer weten over dit waanzinnige fornuis of de andere fornuizen van het Italiaanse ILVE? Vraag dan de brochure aan!

Bekijk hier meer fornuizen en ovens van ILVE

Informatie aanvragen bij ILVE

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen