pinterest
Ontdek ILVE-keukenapparatuur

Ontdek ILVE-keukenapparatuur

ILVE is een absolute specialist in keukenapparatuur met alle aandacht voor technologie en design, ontworpen voor iedereen die écht van koken houdt. Omdat de inrichting van de keuken persoonlijk is, hebben de vijf collecties van ILVE verschillende stijlen, maar wel met een gemeenschappelijk doel: het bieden van vooruitstrevende oplossingen om koken tot een dagelijks genot te maken. Dat maakt deze keukenapparatuur de perfecte basis voor al je culinaire wensen! 

FotoOntdek ILVE-keukenapparatuur

ILVE Panoramagic

Keukenapparatuur voor elke stijl

De keukenapparatuur van ILVE wordt zorgvuldig en per apparaat gebouwd, volgens de specificaties van de klant en met de hand geassembleerd met ervaring, passie en ambachtelijk meesterschap. Op de handige ILVE-website vind je alle tools om de apparatuur te vinden en samen te stellen passend bij jouw wensen en jouw stijl. Van vrijstaande fornuizen (inductie/gas) en afzuigkappen tot ovens, koelkasten en accessoires. Bij elk product zie je eenvoudig alle informatie zoals technische tekeningen, functies en alle overige specificaties. 

FotoOntdek ILVE-keukenapparatuur

ILVE Majestic

Stel een droomfornuis samen met de 3D configurator van ILVE

En wat is het een feest om zelf in de 3D configurator een ILVE fornuis samen te stellen. Een fornuis in jouw favoriete keukenstijl, volledig op maat gemaakt naar jouw persoonlijke wensen. In de showroom kan je je zorgvuldig samengestelde fornuis zelfs via augmented reality virtueel in de ruimte zien, zo weet je zeker dat dit het fornuis van je dromen is!

Alle redenen om snel de nieuwe website van ILVE Nederland te bezoeken, waar je ook recepten, tips & tricks van de ILVE privé chef vindt.

Lees ook - ILVE fornuizen: koken in stijl!

 

FotoOntdek ILVE-keukenapparatuur

 

Informatie aanvragen bij ILVE

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen