pinterest
Franke keramische spoelbakken in vijf trendkleuren

Franke keramische spoelbakken in vijf trendkleuren

Voor iedereen die van kleur in de keuken houdt, heeft Franke kleurrijke keramische spoelbakken van het nieuwe materiaal Fraceram. De keuze uit spoelbakken voor de keuken wordt daarmee steeds breder en er wordt ook meteen meer kleurvariëteit geboden. De natuurlijke uitstraling van het hoogwaardige speciale keramische materiaal Fraceram zorgt ervoor dat de spoelbakken passen in zowel een moderne als landelijke keukenstijl.

Fraceram

Franke keramische spoelbakken worden gemaakt van Fraceram. Dit extreem bestendige, schokbestendige keramische materiaal kenmerkt zich ten opzichte van conventionele keramische spoelbakken door zijn bijzondere robuustheid. In het materiaal worden geen sporen nagelaten door krassen, snijden, deuken of beschadigingen. Fraceram bestaat uit de natuurlijke grondstoffen Klei, Kaolien, Quartz en Veldspaat. Keramische spoelbakken zijn onderhoudsvriendelijk en  geur en smaak-neutraal; Fracerams belangrijkste pluspunten voor een optimale hygiëne bij de voedselbereiding.

Vijf trendkleuren

Deze nieuwe toevoeging aan het assortiment kan in verschillende warme kleuren geleverd worden, die zich eenvoudig laten combineren met werkbladen en keukenfronten in gelijke kleuren of met een licht nuanceverschil. De vijf trendkleuren zijn: de lichte nuances Glacier, Magnolia en Cashmere en de sterke kleuren Graphite en Onyx. Zo kun je altijd kiezen voor een kleur die helemaal past bij jouw keukeninterieur. Met zijn elegante en moderne lijnenspel, de vloeiend afgeronde hoekranden en de natuurlijke uitstraling passen de Franke keramische spoelbakken in elke woonomgeving – van klassiek, modern tot landelijk. Door de bijpassende accessoires wordt het bereiden van voedsel ook nog eens vereenvoudigd.

FotoFranke keramische spoelbakken in vijf trendkleuren

FotoFranke keramische spoelbakken in vijf trendkleuren

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen