pinterest
Fornuizen om van te smullen

Fornuizen om van te smullen

Een kookplaat en oven zijn onmisbaar in de keuken. Maar wie gek is op het bereiden van culinaire hoogstandjes zal smullen bij het zien en ervaren van de fornuizen van Wekos. Deze Italiaanse elektrische cookers en hout gestookte fornuizen zijn ontworpen voor de hobbykok en de hedendaagse keuken. Of je nou voor een vrijstaand fornuis kiest, of deze wilt laten integreren in een wandkeuken of kookeiland, met een Wekos fornuis haal je een echte blikvanger in huis.

FotoFornuizen om van te smullen

Houtfornuis

De houtfornuizen van Wekos combineren perfect het koken van heerlijke gerechten en het verwarmen van je huis. Deze fornuizen kunnen vrijstaand of ingebouwd worden geplaatst in jouw keuken. Het hart van het fornuis is een efficiënte stookruimte waar houtblokken van 40 cm in passen. Dit ontwerp zorgt voor een continue en langdurige verbranding met minimale asresten. De oventemperatuur is regelbaar via de luchtstroom langs de ovens of rechtstreeks naar het afvoerkanaal. Hierdoor is er optimale stralingswarmte en een rustig bakresultaat. De houtfornuizen zijn ook beschikbaar in een thermo variant, waardoor ze nog functioneler worden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 90 cm.

FotoFornuizen om van te smullen

Elektrisch Fornuis

Helemaal van nu zijn de elektrische fornuizen. Deze nostalgisch ogende fornuizen zijn naast sfeervol, fantastisch om de lekkerste gerechten te bereiden. Dit 90 centimeter fornuis is een echte ‘Eyecatcher’ in de keuken. Doordat het fornuis een standaardmaat van 90 centimeter heeft kan het toestel makkelijk vervanging bieden voor een oud gasfornuis. Hij is uitgerust met een grote multifunctionele elektrische oven en een kookplaat met keuze uit 6 verschillende oplossingen. Het praktische uittrekbare zijvak biedt plaats aan flessen, kruidenrekken of ander kookgerei. Stekker in het stopcontact en koken maar.

FotoFornuizen om van te smullen

Hybride Fornuis

Wie kiest voor het beste van beide fornuizen, gaat voor het Hybride fornuis van Wekos. Dit fornuis van 135 centimeter is een combi-fornuis bestaande uit een stevige houtkachel en een gas/inductie fornuis met uitstekende verwarmings-, grill- en bakprestaties. De deuren zijn gemaakt van hand bewerkt gegoten messing en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst of gesatineerd messing, antiek messing, gepolijst of gesatineerd chroom. De keukenbekleding is uitgevoerd in geglazuurde keramische tegels in meerdere kleuren, verkrijgbaar in effen of gecombineerd met tegels met eenkleurige reliëfdecoratie of handgeschilderd door deskundige handen.

Wil je meer informatie over de Wekos fornuizen of met eigen ogen bewonderen? In de showroom van Rijcco Cooking & Fire ben je van harte welkom.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen