Droomkeuken van Barnwood

De houten keukens van RestyleXL worden op maat gemaakt van oud hout met een geschiedenis. Zo is deze pas geplaatste keuken gemaakt van Barnwood: dit is mooi, verweerd hout van oude schuren in de bergen. Bovenop de robuuste onderkasten is een donker granieten werkblad geplaatst. Een perfecte mix tussen landelijk en modern!

 Keuken van Barnwood. Oud hout met een geschiedenis van RestyleXL #restylexl #keuken #houtenkeuken #droomkeuken #barnwood

Doordachte kookplek

De keuken heeft mooi zicht op de tuin door het moderne grote venster met ingebouwde lichtspots. Ook tijdens het koken kan je heerlijk naar buiten kijken dankzij de glazen downdraft afzuigwand. Deze schuift uit het werkblad omhoog waardoor je tijdens het koken kan blijven genieten van het uitzicht. Ideaal!

Keuken van Barnwood. Oud hout met een geschiedenis van RestyleXL #restylexl #keuken #houtenkeuken #droomkeuken #barnwood

Onder het kookvlak met stoere gasbranders in het werkblad is een 90cm brede Ascot inbouwoven van Steel geplaatst. Mooi bedacht door de keukenontwerpers!

RestyleXL houten keuken van Barnwood #restylexl #barnwood #keuken #eettafel

De lange houten eettafel maakt van deze stoere woonkeuken een heerlijke plek om etentjes te organiseren!

Wil je meer weten over Barnwood keukens? Vraag dan informatie aan. Bekijk hier meer houten keukens van RestyleXL

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen