pinterest
Designkeukens voor een modern interieur

Designkeukens voor een modern interieur

Een luxe leefkeuken is een prachtige toevoeging aan ieder huis. En in combinatie met high-end apparatuur wordt het een fijne en praktische ruimte voor allerlei gelegenheden. Met behulp van de apparatuur hoef je je geen zorgen te maken over geluid of geur. Vrijwel alle designkeukens zijn voorzien van geavanceerde hulpmiddelen om geluid tegen te gaan: afzuigkappen met gering aantal decibellen, fluisterende afwasmachines en dempingssystemen die ervoor zorgen dat je lade en deuren met de heup kan dichttikken wanneer je je handen vol hebt.

Luxe leefkeuken van Modulnova

Modulnova creëert moderne keukens waar je kunt genieten op ieder moment van de dag. De keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit en van alle hightech snufjes voorzien. Hierdoor wordt het nog fijner om tijd door te brengen in deze fijne plek in het huis. Met de living elementen van Modulnova breng je dezelfde elementen terug door je gehele huis en creëer een harmonieuze leefomgeving.  

FotoDesignkeukens voor een modern interieur

Minimalisme met SieMatic Mondial

SieMatic Mondial keukens zijn unieke designs waarbij minimalisme en eenvoud terugkomen. Ze worden gemaakt van een mix van bijzondere vormen en gave materialen, zoals natuursteen en topkwaliteit hout, waardoor ze volledig passen bij de tijd.  

FotoDesignkeukens voor een modern interieur

Je kunt volledig je persoonlijke stijl laten zien met deze keukens, maar ook functionaliteit en kwaliteit staan centraal. Hierdoor wordt de keuken een prachtige en functionele plek voor het hele gezin, voor iedere gelegenheid. 

Vraag hier de woon brochure van SieMatic aan

+Segmento voor een gezellige sfeer

Het minimalistische design van het Poggenpohl +Segmento design gaat perfect samen met de warme tinten van de houten kasten. Het resultaat? Een ruimte die er niet alleen chique uitziet, maar ook knus aanvoelt. Zo breng je zowel luxe als gezelligheid in huis!

FotoDesignkeukens voor een modern interieur

Met het prachtige werkblad van natuursteen straalt de keuken ware elegantie uit. Maar wat deze keuken echt bijzonder maakt, is het warme, licht gerookte eikenhout. Het vormt een perfect contrast met de koele steen en geeft de keuken die unieke, warme uitstraling.

FotoDesignkeukens voor een modern interieur

Bron foto’s: IJkelenstam keukens

Modern met bulthaup

Deze strakke keuken van bulthaup dankt zijn moderne, maar toch warme uitstraling aan de hoge, donkere kastenwand en de bijzondere metallic kleur van het kookeiland. Deze combinatie versterkt elkaar op een hele prettige manier en geeft de keuken op ieder moment van de dag een gezellige sfeer. De kasten zijn afgewerkt met een push-to-open systeem voor een naadloze, strakke look.

FotoDesignkeukens voor een modern interieurWil je meer weten over de mogelijkheden van moderne designkeukens?

Vraag hier je gratis woon brochures aan

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen