V-ZUG

THE MAGIC LIES IN THE DETAILS

De spectaculaire bakovens van V-ZUG

Ook als hobbykok kan je een perfect gerecht op tafel toveren, want de ovens en stoomovens van nu zijn geweldig gebruiksvriendelijk en daarbij zien ze er ook nog eens heel mooi uit. Zo hebben de nieuwe bakovens en (combi-)stoomovens van de Excellence Line van het Zwitserse V-ZUG opvallend minimalistisch design en een interactieve bediening voor perfecte kook- en bakresultaten. In dit artikel vertellen we je meer over deze mooie inbouwapparaten.

Witte keuken met kookeiland en V-ZUG ovens en stoomoven #vzug #oven #stoomoven #bakovens #inbouwapparaten #keukenapparaten #keukenapparatuur

Naadloze integratie in de leefruimte

Dit zijn de perfecte ovens voor designliefhebbers en levensgenieters! Met het minimalistische design en fronts in zwart spiegelglas of platinum spiegelglas passen de toestellen van de Excellence Line perfect bij elke keukenstijl. Zo wordt de keukenapparatuur naadloos geïntegreerd in de leefruimte. Omdat de panelen van alle keukentoestellen dezelfde uitvoering en designopbouw hebben, zijn de bakovens, (combi)stoomovens, Coffee-Centers en WineCoolers van V-ZUG onderling te combineren. Zo krijg je een strakke wand met apparaten in je droomkeuken!

V-ZUG Autodoor

Aanraakscherm & AutoDoor

De snelle bediening is te danken aan de CircleSlider in het midden van het grote aanraakscherm. En AutoDoor, de eerste deur die niet alleen automatisch opengaat maar ook automatisch sluit, maakt een handgreep overbodig. De deur kan tijdens bepaalde stappen in het gaarproces lichtjes opengaan om het vocht te laten ontsnappen of om de ovenruimte te laten afkoelen als het programma is afgelopen. 

Elk programma wordt op het grafisch kleurendisplay met hoge resolutie tot in de puntjes beschreven en zo wordt snel duidelijk voor welke gerechten dat programma geschikt is. Tijdens het kook- of bakproces geeft de CircleSlider aan hoe ver het programma of het kook- of bakproces gevorderd is. De perfect verlichte ovenruimte, een nauwkeurige driepuntskernthermometer en OptiLink zorgen ervoor dat alles in deze toestellen altijd lukt. 

V-ZUG ovens #keuken #ovens #bakovens #vzug

Excellentie voor topkeukens 

Ook Chef-koks kijken ernaar uit om met de nieuwe toestellen te werken. Inspirerende recepten helpen daarbij, want ze zijn speciaal bedacht voor deze toestellijn. De nieuwe receptenboeken 'Bakken - Met passie voor details' en 'Stomen- Met passie voor details' beloven inspiratie voor alle bourgondiërs onder ons. V-ZUG maakt nu een onderscheid tussen de recepten en labelt ze als 'Easy', 'V-ZUG Classics' en 'Vegan'. Op die manier vindt iedereen snel gezonde recepten die passen bij zijn levensstijl. Bekijk hier meer apparaten van V-ZUG

VZUG recepten boek bakovens #kookboek #vzug #bakovens #receptenboek

Voor meer informatie over V-ZUG en de mooie brochure met apparaten klik hier.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen