De nieuwe compacte Smeg ovens met magnetronfunctie

De nieuwe compacte Smeg ovens met magnetronfunctie

Het Italiaanse Smeg introduceert een nieuwe reeks innovatieve design keukenapparatuur. Het gaat om compacte inbouwovens met magnetronfunctie in drie stijlvolle productlijnen Classici, Linea en Victoria. De ovens hebben allen een inhoud van maar liefst 40 liter en dankzij de 3 kookniveaus is het mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden.

Mooie innovatie voor de heerlijkste gerechten

De nieuwe inbouwovens van Smeg hebben een maximale oventemperatuur van maar liefst 250°C en uitgebreide ovenfuncties, zodat de heerlijkste gerechten kunnen worden bereid, ook op hoge temperatuur. Daarnaast beschikken deze compacte ovens ook over een magnetronfunctie. De nieuwe inbouwovens van Smeg met magnetronfunctie mogen niet worden verward met de alom bekende combi-magnetrons. Een combi-magnetron is namelijk geen echte oven, maar een magnetron met extra functies, waaronder oven- en grillfuncties. Op de eerste plaats is een combi-magnetron gericht op het verwarmen en ontdooien van eerder bereide gerechten of kant-en-klaar maaltijden en daarom gaat de maximale oventemperatuur slechts tot 220°C.

Inbouwovens met handige functies en opties

De compacte ovens hebben een Ever Clean emaille interieur en beschikken over ‘Snel voorverwarmen’, waardoor de oven sneller op temperatuur komt en tussen de 6 tot 9 minuten de ingestelde temperatuur bereikt. De ovens zijn voorzien van maar liefst 18 functies, waaronder Turbohitte, Sabbath en diverse combinatiefuncties. Tevens beschikken de ovens over diverse handige opties, zoals de Warmhoudoptie, Eco Light optie en ECO-Logic optie. Daarnaast wordt door de maar liefst 20 automatische programma’s het kookgemak aanzienlijk vergroot. De handige Vapor Clean functie waarover alle drie de modellen allen beschikken, vergemakkelijkt het reinigen en onderhoud van de oven aanzienlijk. Met behulp van de unieke Vapor Clean cirkel op de bodem van de oven wordt water omgezet in stoom dat ervoor zorgt dat vuil en vetresten worden los gestoomd van de ovenwand.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de verschillende design-lijnen

Smeg compacte inbouwoven 45 cm met magnetronfunctie uit de Linea lijn

De nieuwe inbouwovens hebben een inhoud van maar liefst 40 liter en dankzij de 3 kookniveaus is het mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden. Bovenstaand de Linea lijn

Smeg compacte 45 cm inbouwoven met magnetronfunctie uit de Classici lijn

De nieuwe compacte Classici inbouwoven met magnetronfunctie (hierboven) is voorzien van een vingervlekvrije RVS coating, waardoor vingerafdrukken niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Deze inbouwoven is beschikbaar in roestvrijstaal en geeft een keuken een moderne, geraffineerde en industriële uitstraling.

Smeg compacte 45cm inbouwoven met magnetronfunctie uit de Victoria-lijn

Het klassieke design van de Victoria lijn komt ook duidelijk terug in de nieuwe inbouwovens in zwart, crème en roestvrijstaal. Deze oven geeft iedere keuken een unieke en elegante uitstraling.

Brochure over De nieuwe compacte Smeg ovens met magnetronfunctie aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP