De mooiste fornuizen. Inductie of gas

Fornuizen zijn echte blikvangers en geven de keuken een luxe uitstraling. Doordat er snel en veilig op gekookt kan worden, zijn inductiefornuizen steeds populairder geworden. Maar velen zijn ook nog gek op koken op gas! Met de Enfasi fornuizen van STEEL kan je alle kanten op en heb je een echte parel in je keuken. Ze zijn verkrijgbaar met FLEXzone inductietechniek of met krachtige gasbranders.

Steel inductiefornuis all black in keuken KitchenStudio

Steel enfasi All Black in een keuken van KitchenStudio en Plan2000

Perfecte aansluiting met je keuken

Het Enfasi fornuis is het enige fornuis wat wij tegen zijn gekomen, dat exact aansluit op de hoogte van de keukenkasten. Die mooie aansluiting wordt mogelijk gemaakt, doordat het fornuis is afgestemd op de meest gebruikte corpus hoogte van 78cm plus een werkbladdikte van 40mm. Het is ook mogelijk om de keukenplint voorlangs de poten van het fornuis te laten doorlopen. Een droomfornuis!

Steel all black inductie fornuis

Razendsnelle bediening

Met de massief stalen bedieningsknoppen, voorzien van soft touch coating, bedien je met het grootste gemak en razendsnel de krachtige inductiezones of gasbranders. Van bovenaf gezien is het fornuis trouwens ook een plaatje...

Steel fornuis inductie in keuken KitchenSstudio

Door gebruik te maken van unieke ventilatietechniek, ontbreken de hinderlijke en onhygiënische ventilatiegaten aan de bovenzijde van het fornuis.

Italiaanse passie

Steel fornuis sinds 1922 geproduceerd in Italie

STEEL apparatuur wordt sinds 1922 met passie ontworpen en met de grootste zorg geproduceerd in Italië. Door de jarenlange expertise en het gebruik van de beste materialen kan je erop vertrouwen jarenlang plezier te hebben van jouw eigen STEEL. Indien er onverhoopt toch iets mis mocht gaan, verleent STEEL vanzelfsprekend service van het allerhoogste niveau en hanteren ze een garantieperiode van vijf jaar. Meer informatie kun je vinden op de website van Steel Cucine

Zelf de fornuizen, kookplaten en buitenkeukens van STEEL bekijken? Bezoek de showroom in Zevenhuizen, waar ze op afspraak zijn geopend!

Fornuizen van Steel in de showroom van Dekker in Zevenhuizen

BROCHURE AANVRAGEN

Steel -
Steel

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen