De compleet nieuwe inbouwapparatuur van Smeg

De compleet nieuwe inbouwapparatuur van Smeg

SMEG bewijst dat koper ook een prachtige trendkleur in de keuken is. De nieuwe Dolce Stil Novo lijn van SMEG is uitgevoerd in zwart glas en voorzien van koperen of RVS accenten. De collectie bestaat uit een brede range producten, waaronder 60 en 45 cm ovens, koffiemachines, wijnklimaat- kasten, afzuigkappen en kookplaten. In deze laatste categorie toont SMEG wederom haar expertise op het gebied van innovatie en techniek met de introductie van de unieke Blade Flame Burner gaskookplaten.

Innovatieve kookplaten

Het zwarte glas in combinatie met de strakke koperen of RVS accenten geven Dolce Stil Novo een stijlvol en modern uiterlijk. De opstelling van de diverse apparaten is zo ontworpen dat ze een aantrekkelijke eenheid vormen.

De nieuwste gaskookplaat van Smeg met Blade Flame Burners - Dolce Stil novo #kookplaat

De nieuwe gepatenteerde kookplaten met Blade Flame Burners zijn het toppunt van efficiëntie. Deze branders produceren een ring van vuur die loodrecht op de pan is gericht, waardoor er een maximale opbrengst van hitte ontstaat. Deze innovatieve kookplaten zijn tot wel 20% efficiënter ten opzichte van kookplaten met standaard branders.

Gaskookplaat met design pannendragers - Smeg Dolce Stil Novo

De pannendragers zijn voorzien van een Titanium coating waardoor deze optimaal bestand zijn tegen hitte. Er komen ook design pannendragers beschikbaar met een ontwerp geïnspireerd op de natuur. Zo komen er pannendragers in de vorm van vogels, vlinders, bladeren en fruit.

Smeg design pannendragers in de vorm van vogels, vlinders, bladeren en fruit. Bij kookplaten Dolce Stil Novo van Smeg

Moderne ovens

De nieuwe lijn inbouwapparatuur Dolce Stil novo van Smeg #ovens #wijnklimaatkasten

In de Dolce Stil Novo lijn zijn diverse ovens beschikbaar, in 60 en 45 cm, met Touch Control TFT display of met zwarte bedieningsknoppen. De 60 cm ovens zijn beschikbaar als pyrolyse of multifunctionele oven en de compacte 45 cm oven als oven met magnetronfunctie of oven met stoomfunctie. Alle ovens zijn voorzien van de herkenbare koperen of rvs accenten, zodat ze perfect kunnen worden gecombineerd met de overige apparaten uit de Dolce Stil Novo lijn. De ovens kunnen onderling ook perfect met elkaar worden gecombineerd, maar ook met de 45 cm koffiemachines of wijnklimaatkasten. Zo kan in de keuken een prachtige panoramalijn worden gecreëerd.

Luxueuze wijnklimaatkasten

De wijnklimaatkasten uit de Dolce Stil Novo lijn zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk Touch Control bedieningspaneel, dat direct op de deur van de klimaatkast is geplaatst. Met het display kunnen meerdere functies worden bediend, zonder dat de deur hoeft te worden geopend. Hierdoor kunnen onnodige temperatuurschommelingen in de klimaatkast worden vermeden. De wijnklimaatkasten zijn beschikbaar in twee verschillende hoogtes: een 45 cm inbouw compacte wijnklimaatkast met koperen of rvs accenten (geschikt voor 18 flessen) en een 82 cm onderbouw wijnklimaatkast in zwart glas (geschikt voor 38 flessen, die zijn onder te verdelen in twee afzonderlijke compartimenten).

Multifunctionele lades

Smeg inbouwapparatuur Dolce Stil Novo #keuken

De ovens, koffiemachines en wijnklimaatkasten kunnen perfect worden gecombineerd met de lades uit de Dolce Stil Novo lijn. Naast warmhoudlades, voor het verwarmen van servies, biedt Smeg ook sommelierslades met diverse wijnaccessoires erin, waarmee zich een echte sommelier kan wanen; van openen tot proeven en bewaren, alles is te vinden in deze lades.

Smeg multifunctionele lade bij inbouwapparatuur #sommelierslade

Downdraft

Zowel wandschouwkappen als een downdraft afzuigkap maken deel uit van de Dolce Stil Novo lijn. De downdraft afzuigkap met afstandsbediening schuift uit het werkblad omhoog en is in te stellen op twee verschillende hoogtes. De extra hoge stand maakt deze afzuigkap ook geschikt voor gebruik in combinatie met specifieke gaskookplaten.

Smeg downdraft Dolce Stil Novo - #afzuigkap #kookplaat

De bovenkant van de downdraft is gemaakt van zwart glas of roestvrijstaal. Het is echter ook mogelijk om deze plint te vervangen door een ander materiaal, bijvoorbeeld hetzelfde materiaal als het werkblad van de keuken, zodat één geheel wordt gevormd.

De Dolce Stil Novo collectie van SMEG bestaat uit een brede range inbouwproducten, waaronder 60 en 45 cm ovens, lades, koffiemachines, wijnklimaatkasten, afzuigkappen, gas-, inductie- en gecombineerde kookplaten.

De Dolce Stil Novo lijn is vanaf heden verkrijgbaar en te bezichtigen in de SMEG Showroom: Withoedenveem 12, 1019 HE Amsterdam - of vraag hieronder informatie aan!


Brochure over De compleet nieuwe inbouwapparatuur van Smeg aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP