pinterest
Nog meer ruimte in de XXL koel-vriescombinaties van Bosch

Nog meer ruimte in de XXL koel-vriescombinaties van Bosch

Je hebt nooit meer te weinig ruimte in je koelkast of vriezer met de nieuwe XXL en XL koel-vriescombinaties van Bosch. Van watermeloenen tot taarten en van bakplaten vol lekkernijen tot een groot stuk gebraad, het past allemaal. De XXL inbouw koel-vriescombinatie heeft namelijk tot wel 45% meer volume dan een standaard koel-vriescombinatie en integreert naadloos en elegant in je keuken. En hij is niet alleen functioneel, want de binnenkant verrast met een modern design. In dit artikel lees je er meer over.

FotoNog meer ruimte in de XXL koel-vriescombinaties van Bosch

Perfect voor elk huishouden

Wat je wensen ook zijn, er is altijd een koel-vriescombinatie die bij je keuken en levensstijl past. Heb je behoefte aan meer ruimte in het koelgedeelte? Het XL model van Bosch biedt door de extra hoogte 11% meer ruimte vergeleken met een standaard koel-vriescombinatie. Ideaal voor grote boodschappen.

Heb je graag zowel meer koel- als vriesruimte, dan is een XXL koel-vriescombinatie perfect voor je huishouden. Deze is namelijk 17 cm breder en 16 cm hoger dan een standaard koel-vriescombinatie waardoor je tot 45% meer ruimte hebt. Voor welk formaat je ook kiest: ze hebben beide een gunstig energielabel.

Optimale koeling met VitaFresh

Met het VitaFresh-vershoudsysteem geniet je met deze apparaten ook nog eens nóg langer van fruit, groente en andere levensmiddelen. Door verse producten bij de juiste temperatuur en in de meest geschikte luchtvochtigheid te bewaren, creëer je de ideale omstandigheden om ze langer fris en smakelijk te houden. Dit systeem heeft twee lades waarmee je de luchtvochtigheid handmatig aanpast en een ander klimaat creëert dan in de rest van je koelkast.

FotoNog meer ruimte in de XXL koel-vriescombinaties van Bosch

De extra ruime XXL-lade zorgt voor de ideale omstandigheden voor groente en fruit om lekker sappig te blijven. En met de lade tot 0 °C houd je vis en vlees langer vers en op smaak. Zo geniet je iedere dag van verse producten, zonder dagelijks boodschappen te hoeven doen. Dat maakt gezond leven wel heel makkelijk. En duurzaam, want je gooit ook minder eten weg.

Flex Interior: georganiseerd naar jouw smaak

Er is een wereld van verschil tussen een fles sap en een dienblad met sushi. Flex Interior geeft je de vrijheid om de opbergruimte van de koelkast aan te passen aan je wensen. Zo helpen de twee flexibel verstelbare deurvakken je om je boodschappen te organiseren zoals jij dat wil. Creëer je eigen ruimte en geniet van een overzichtelijk ingerichte koelkast.

Nooit meer ontdooien dankzij No Frost

Met de nieuwe Bosch XXL en XL koel-vriescombinaties is ontdooien definitief verleden tijd. Deze zijn namelijk uitgerust met onze No Frost-technologie. Door de constante luchtcirculatie krijgt vocht niet eens de kans om aan het oppervlak te komen, laat staan te bevriezen. En met de nieuwe led-vriezerverlichting zie je zelfs het meest donkere hoekje in je vriezer nog, waardoor je precies weet wat voor producten je in huis hebt.

FotoNog meer ruimte in de XXL koel-vriescombinaties van Bosch

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen