pinterest
Gezonde en smakelijke gerechten in een handomdraai

Gezonde en smakelijke gerechten in een handomdraai

Stomen, grillen of bakken, het kan allemaal met de nieuwe Serie 8 accent line-ovens van Bosch. Je zet in een handomdraai een gezond en smakelijk gerecht op tafel met behulp van de nieuwe functies als Stoomfunctie Plus, AirFry, PerfectBake Plus en PerfectRoast Plus. Van knapperige verse frietjes tot luchtig, zelfgebakken brood, heerlijke braadgerechten en smaakvolle sous-vide bereide maaltijden; koken wordt nog leuker en gemakkelijker. Met de tijdbesparende bereidingsmethoden, geautomatiseerde programma’s en kunstmatige intelligentie via Home Connect kan jij gemakkelijk iedere keukentaak aan.

Knap design

FotoGezonde en smakelijke gerechten in een handomdraai

De nieuwe serie bestaat uit ovens, in standaard formaat of compact, inbouw koffievolautomaat, magnetrons en een warmhoudlade uitgevoerd in oogstrelend en naadloos design, dat perfect past in elke keuken. Het strakke ontwerp heeft een zwartglazen front en digitale bedieningsring – een designelement dat kenmerkend is voor de gehele Serie 8 ovenlijn. Voor optimaal bedieningsgemak heeft de ovenlijn een groter TFT-touchdisplay met heldere teksten en beelden die zorgen voor een eenvoudige navigatie door het menu. Is de oven uitgeschakeld, dan is ook het display zwart en verstoort niets het rustige beeld in jouw keuken.

Super slim

Kunstmatige intelligentie houdt jouw oven up-to-date. Hoe vaker huishoudens de ovens met kunstmatige intelligentie van Bosch gebruiken, hoe beter jouw eigen Bosch oven kan voorspellen wat de exacte eindtijd is van je bakproces. Dit komt omdat er gebruikgemaakt wordt van de collectieve kennis van duizenden koks over heel de wereld. De nieuwe ovens leren door een toenemende hoeveelheid anonieme data van een groot aantal bak- en braadprocessen. Home Connect en kunstmatige intelligentie ondersteunen functies als PerfectBake Plus en PerfectRoast Plus. Voor perfecte resultaten vandaag. En nog betere morgen.

Gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel

1. Stomen

Met de nieuwe Stoomfunctie Plus stoom je op een temperatuur tot wel 120 °C, zodat je gerechten sneller klaar zijn en nog beter hun vitamines en voedingsstoffen behouden. Door broccoli op een temperatuur boven de 100 °C te stomen, behoudt het tot wel 26% meer voedingsstoffen en 8% meer vitamine C dan bij andere bereidingsmethoden*. Ook behouden je ingrediënten hun volle, natuurlijke smaak, dus je hoeft minder kruiden en zout toe te voegen tijdens de bereiding. Kortom, gezond eten smaakte nog nooit zo lekker.

FotoGezonde en smakelijke gerechten in een handomdraai

2. AirFry

Een echte primeur is de nieuwe AirFry-functie waarmee je binnen een mum van tijd gezonde en smakelijke snacks op tafel zet. Denk aan versgebakken frietjes of chips van groenten, maar dan met minder vet bereid dan in de frituurpan. Plaats simpelweg dungesneden aardappelen of andere groenten op de AirFry- & grillplaat, voeg een beetje olie toe, selecteer de AirFry-functie en de oven doet de rest. Bovendien heb je geen extra apparaat nodig dat ruimte inneemt. Je keuken blijft schoon en ruikt niet naar bakvet.

3. PerfectBake Plus

Bakken was nog nooit zo eenvoudig. Kies een recept, bijvoorbeeld ‘cake in bakblik’ of ‘muffins’, druk op Start en je oven doet de rest. En het mooie is dat jij precies weet wanneer je gerecht klaar is, dankzij kunstmatige intelligentie en een baksensor die de vochtigheid in de ovenruimte meet. 

4. PerfectRoast Plus

Voor een perfect bereide rollade, hele vis of kip draait alles om de juiste timing. Als je wilt weten wanneer de juiste gaarheid is bereikt, gebruik je de PerfectRoast Plus-functie die je al het giswerk uit handen neemt. De kerntemperatuurmeter gebruikt drie punten om de temperatuur van je braadstuk te meten. Kunstmatige intelligentie zorgt ervoor dat jij exact weet wanneer je braadstuk klaar is om te serveren. Is de geselecteerde kerntemperatuur bereikt, dan ontvang je een berichtje zodat jij je gerecht perfect gaar kunt opdienen.

Ontdek nog meer mogelijkheden met de Home Connect-app

FotoGezonde en smakelijke gerechten in een handomdraai

Met de Home Connect**-app en de wifi-aansluiting op je slimme apparaat breid je jouw mogelijkheden in de keuken uit. Bedien jouw oven, inbouw koffievolautomaat of warmhoudlade op je eigen wijze: direct op het apparaat, via je smartphone of zelfs met je stem. Krijg toegang tot eindeloos veel recepten en stuur de juiste instellingen direct naar je apparaat. Heb je al een gerecht voorbereid? Ook dan weet je oven hoe je deze perfect gaart dankzij Oven Assistant: ontvang advies over de beste instellingen of programma’s en activeer direct jouw keuze – een hele handige functie. Gebruik je bepaalde instellingen vaker dan andere? Stel deze dan in onder Favorieten om deze op ieder moment snel in te kunnen schakelen.

* Stoomfunctie Plus vergeleken met koken in water, Universiteit van Hohenheim testresultaten 5/2022.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen