IJskoud bier tappen met Franke

Met de ontwikkeling van de Ice Powered Draft (IPD) biedt Franke een compacte thuistap waarop je eenvoudig een fust kunt aansluiten. Bovendien werkt de IPD zonder stroom en is daardoor vrij te plaatsen. Het enige dat je nodig hebt is een fust en ijs. Met het goede weer in aantocht, kijken veel Nederlanders alweer uit naar het moment dat ze met een koel biertje in de hand buiten op het terras of in de tuin kunnen zitten. De IPD van Franke is het ideale apparaat voor een feestje thuis. Voortaan hoef je niet meer te slepen met koelkasten om kratten bier te koelen. Ook het gedoe met de vaak te kleine fustjes voor thuistaps – die ook nog eens veel ruimte in de koelkast opeisen – behoren vanaf nu tot het verleden.

IJs

Bovendien wordt bij de IPD het fust bier gekoeld door ijs in plaats van elektrische koeling. Hij heeft dus geen stekker en het enige dat je nodig hebt is vier kilo ijs. De geïntegreerde ijsbak wordt met het ijs gevuld en binnen no-time kan er getapt worden. En de glazen bier die je tapt met de IPD zijn van een even hoge kwaliteit als het biertje in je stamcafé. Vier kilo ijs is voldoende om een 20 liter-fust weg te tappen. Omdat er wielen onder de IPD zitten, is de tap mobiel: je verplaatst hem met het gemak van een steekkarretje. Bovendien kan de tapkraan in worden geklapt, waardoor de IPD gemakkelijk in de achterbak van een auto past. Naast gebruiksvriendelijkheid heeft Franke ook veel aandacht besteed aan het design van de IPD: robuust en strak zijn de sleutelwoorden.

Franke mobiele biertap

Luc Kateman, Manager Beverage Equipment bij Franke: “De IPD is niet alleen het ideale apparaat voor thuisfeesten, maar ook geschikt als extra tappunt op het terras van horecagelegenheden of ter ondersteuning bij een evenement. Zo kun je gemakkelijk genieten van een glas ijskoud getapt bier, waar je maar wilt. Bavaria heeft het product reeds omarmd en zijn in voorbereiding op het seizoen 2012 gestart met een pilot. De eerste Bavaria IPD’s zijn succesvol in de markt gezet en verschillende klantgroepen in de horeca- en partycatering profiteren al volop van de voordelen die de IPD met zich meebrengt.”

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen