pinterest
Betaalbare vriezers die super energiezuinig zijn

Betaalbare vriezers die super energiezuinig zijn

Bij het kiezen van huishoudelijke apparaten is het voor jou van groot belang dat ze energie-efficiënt zijn. Zeker met de stijgende energieprijzen en jouw toenemende aandacht voor duurzaamheid. Goed nieuws: Liebherr begrijpt deze behoeften en introduceert twee diepvriezers met een opvallende energie-efficiëntieklasse B, die aan jouw verwachtingen als milieubewuste consument voldoen.

BluRoX-technologie

Als specialist op het gebied van koel- en vriesoplossingen, zet Liebherr de norm voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Dit wordt mogelijk gemaakt door twee baanbrekende isolatietechnologieën: de beproefde isolatie met Silica vacuümisolatiepanelen en de innovatieve BluRoX-technologie, waarbij perliet, fijngemalen lavasteen, als isolatiemateriaal wordt gebruikt.

Deze technologieën garanderen stabiele isolatieprestaties op de lange termijn. Dit betekent dat het energieverbruik van jouw apparaten gedurende hun hele levensduur laag zal blijven. De traditionele isolatie, versterkt met Silica vacuümisolatiepanelen, verbetert het isolatie-effect tot wel zes keer in vergelijking met standaard polyurethaanschuimisolatie.

FotoBetaalbare vriezers die super energiezuinig zijn

BluRoX

Een echt revolutionaire technologie is BluRoX. Hierbij vervangt perliet, met zijn kristallijne microstructuur en lage thermische geleidbaarheid, het gebruikelijke isolatieschuim. Het resultaat? Ongeveer 25% meer capaciteit in dezelfde buitenafmetingen vergeleken met traditionele modellen. Bovendien is perliet een overvloedige grondstof en is het productieproces ervan milieuvriendelijker dan dat van conventionele isolatiematerialen.

Primeur

Het eerste model met de gepatenteerde BluRoX-technologie is de FNb 5056: Bij dit eerste BluRox-apparaat is de deur gemaakt met BluRoX, terwijl de wanden van het hybride model nog steeds geïsoleerd zijn met conventionele schuimisolatie met vacuümpanelen. Uitgebreide functies zoals NoFrost, EasyOpen en EasyTwist Ice maken deel uit van de uitrusting. De FNb 5056 met BluRoX technologie wordt begin 2024 verwacht. De FNb 4655 Prime is per direct leverbaar

Meer weten over deze producten? Kijk op de website van Liebherr of bezoek een verkooppunt in de buurt.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen